povrijedio ju je

Suprug ju je varao, a onda ostavio nju i djecu dva tjedna prije Božića: ‘Karma ga je stigla!’

Shutterstock
09.01.2024.
u 15:30

Iznenada je raskinuo njihov brak tijekom blagdana, no uskoro ga je čekalo neugodno iznenađenje

Jedna majka tvrdi da je karma za njenog bivšeg supruga došla punom snagom nakon što ju je prevario i napustio njihovu obitelj zbog druge žene. Naime, dva tjedna prije Božića ostavio je nju i njihovu djecu - ali je rekla da je on završio puno gore, dok je njoj sada puno bolje, piše The Sun.

Bila je brutalno iskrena o svom romantičnom životu u videu na TikToku 2021., pa je tako podijelila priču o tome kako je njezin bivši suprug iznenada raskinuo brak tijekom blagdana. Objava je došla kao odgovor na još jedan isječak u kojem je žena tražila od ljudi da podijele trenutak iz svog života kada je "karma učinila svoje".

VEZANI ČLANCI:

"Moj bivši muž me prevario i ostavio mene i naše dvoje djece zbog druge žene, dva tjedna prije Božića", tvrdila je. Ono što njezin bivši partner nije znao, rekla je, jest da ga ta druga žena navodno vara s drugim kolegama i prijateljima. No, čak i uz to, svejedno mu je pokušavala pomoći. "Kada sam saznala preko zajedničkog prijatelja, upozorila sam ga, ali on je jednostavno mislio da sam sitničava, pa je to ignorirao", rekla je.

U podnaslovu je priznala da je zapravo bila sitničava, no to ne znači da je ono što govori laž. "Naravno, nastavila je raditi to što je radila, a onda ga je ostavila zbog druge žene. I onda se pomirila s njim pa ga ponovno ostavila zbog drugog čovjeka, iako su bili zaručeni", ”, dodala je žena.

Bivša supruga je rekla da druga žena ne cijeni monogamiju i svetost braka jer je bila spremna spavati s njezinim bivšim mužem bez obzira što je znala da ima ženu. Objasnila je što je dobila tom situacijom i kako joj je karma na kraju pomogla. "Dok je ona njemu priuštila mnogo gore stvari nego on meni, ja sam stekla diplomu, započela karijeru koju volim i postala daleko stabilnija nego što sam ikad bila s njim", rekla je.

Veliki broj gledatelja stao je u njezinu obranu i pružio joj podršku. "Karma je s njim imala nekoliko rundi", komentirao je netko. "Karma ga je baš namučila, ali to je i zaslužio!" napisao je drugi korisnik TikToka", dok je treća osoba dodala: "To je jedna dobra karma. No, nisam sigurna da mu je priuštila gore od onoga što je on tebi. Slomio ti je obitelj. Ona je samo slomila njegovo srce i njihovu vezu."

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lapolapo
lapolapo
13:44 10.01.2024.

..znam ja jednog što je upalio božićnu svjeću i to rekao obitelji s troje maloljetne djece,jedno bolesno od leukemije,a human neki čovjek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije