Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIY božićna dekoracija

Tiktokerica ukrasila drvce spužvama za kupanje, a neki joj poručili: "Šokantno loša ideja!"

TikTok@samholtwick
07.12.2022.
u 13:30

Recite da sam luda ali ja se pitam kako se toga nisam prije sjetila?! Ako želite božićno drvce s motivom slatkiša, a ne želite plaćati skupe ukrase, ovo je riješenje", piše autorica u opisu videa.

I dok se većina ljudi to tek sprema napraviti, neki su ljubitelji božićnoga ugođaja svoja drvca već odavno okitili i ukrasili. Jedna je mama pripremaju već tjednima. Božićno je drvce ukrasila i Amerikanka Sam Holtwick s TikTok računom @samholtwickvisno, koja je, sudeći po dekoraciji, ove godine odlučila ne igrati na sigurno. 

Profesorica povijesti od kruha radi pravu umjetnost

1/15

Za svoj je bor tako; da bi postigla izgled šećerne vune; koristila spužve za kupanje u raznim bojama - a korisnici se ne mogu složiti izgleda li im to izvrsno ili grozno.

Holtwick je spužve u različitim bojama koristila da dobije izgled prave šećerne vune na štapiću, na svaku je prilijepila i bijeli 'tuljak' od papira.

"Recite da sam luda, ali ja se pitam kako se toga nisam prije sjetila?! Ako želite božićno drvce s motivom slatkiša, a ne želite plaćati skupe ukrase, ovo je rješenje", piše ona u opisu.

@samholtwick

Call me crazy but how have I not thought of this before?! When you want a Christmas Candy Theme tree but don’t want to pay a ridiculous amount 🍭🍬🎄❄️ #christmas #christmashack #christmasdecor #christmastree #christmastiktok #christmas2022 #diy #girlmom #lifehack

♬ Dance of the Sugar Plum Fairy (Trap Remix) - Christmas Classics Remix

Njen je video otkako je objavljen premašio nevjerojatnih 3,5 milijuna pregleda, a kako se spužve nisu baš svima svidjele, izazvao je i raspravu o ukrasima za bor.

"Ovo jednostavno izgleda šokantno loše!", piše jedan

"Mogla biti sjajna ideja, ali papirnate kornete treba dobro izraditi", dodaje drugi.

"Jesam li ja jedina koja misli da je ovo slatko? Uz to nije skupo, a i dijete na snimci izgleda sretno pa nema potrebe za zgražanjem, dajte malo božićnog duha", poručila je jedna korisnica, a prenio Mirror.

Čudesna drvena kuća u Gorskom kotaru - najljepše mjesto za Božić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije