ljubavna dilema

Tražiti partnera ili očekivati se stvari dogode?

ljubav
Foto: Shutterstock
03.05.2014.
u 13:48

Kako bi što bezbolnije pronašli novog partnera dva su pitanja koja si samci postavljaju

Za sve samce postavlja se pitanje - tražiti partnera ili čekati da se stvari dogode? Kako bi što bezbolnije pronašli novog partnera ovo su dva najvažnija stava: “radi stvari u granicama ugode” i “priđi i ne čekaj da ti priđu”.

Lakše je sjediti i čekati, jer prilaženje zahtijeva hrabrost i suočavanje.

Traga onaj koji zna što želi. Ako osjećate potrebu za kreativnošću, tražite način da se izrazite, ako osjećate potrebu za partnerom, tražite ga, ali ne idealnog, nego odgovarajućeg. Ne postoji idealan, već samo odgovarajući partner. Idealno nam sigurno ne bi odgovaralo, jer bi tražilo i od nas da budemo idealni, a to već znači dosta tenzija

Izlazite s društvom, s prijateljicama, zamolite ih da vas povedu u svoje društvo koje imaju sa strane, neka vas upoznaju s nekim pristojnim i dragim muškarcem ali na sasvim suptilan način kako se ne bi (oboje) osjećali pod pritiskom. Širite krug ljudi.

>>Evo što će muškarac primijetiti na ženi već u prvih 10 minuta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije