Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je razočarana

Trudnički trbuh joj je bio ravan i u 9. mjesecu: 'Ljudi mi kažu da imam sreće, ali ja sam ljuta zbog toga'

TikTok
05.06.2024.
u 01:00

Mlada mama, koja je sina rodila prošle godine u dobi od 22 godine, rekla je da se trudnički trbuh nije baš vidio jer je imala "veliku maternicu"

Putovanje svake mame u trudnoći je jedinstveno - dok nekima izraste ogroman trudnički trbuh, kod drugih jedva da ima ikakvih vidljivih promjena.Mama Nikki Salazar, pripadala je potonjoj kategoriji, s ravnim trbuščićem u devetom mjesecu trudnoće, piše The Sun.

Dijeleći svoje iskustvo u nedavnom videu na TikToku, žena je objasnila da je taj trbuh koji se jedva pojavio, razlog zašto nije snimila trudničke fotografije. U sada već viralnom videu, koji je pogledan više od 4 milijuna puta, mama nosi uske tajice, kratke majice i mini suknje, sve u mjesecima prije rođenja njezina sina.

VEZANI ČLANCI:

Mlada mama, koja je sina rodila prošle godine u dobi od 22 godine, rekla je da se trudnički trbuh nije baš vidio jer je imala "veliku maternicu".Hrabro je progovorila o svom trudničkom putu, koji je započeo gubitkom oko 7 kilograma u prva tri mjeseca, jer je toliko povraćala.

Međutim, kako je to bilo prilično rano, Nikki je rekla da nije previše razmišljala o tome. Kako je vrijeme prolazilo, još uvijek nije bilo znakova trudničkog trbuha, unatoč tome što je Nikki imala "sve simptome i redovito je osjećala bebine udarce". S oko osam mjeseci mlada je mama otkrila da se počela ''osjećati jako teško'' - ali baš kao i prije, trbuh nije bio velik. Osvrćući se na to vrijeme. koje je od tada opisala kao "ludo iskustvo" - Nikki je tvrdila da čak ni u bolnici nitko nije znao da zapravo nosi bebu.

@nikkisalazar_ One of the biggest reasons why I was sad having no bump 💔 #maternityphotoshoot #pregnancy #pregnant #pregnancyjourney #pregnancybelly #pregnancybump #pregnantlife #crazy #momsoftiktok #moms #firsttimemom #momsunder25 #boymom #momlife #foryou #foryoupage #foryourpage ♬ original sound - william springfield

Nikki je priznala da joj je to bilo teško, jer je uvijek zamišljala da ima veliki trbuh tijekom trudnoće, ''Jedan od najvećih razloga zašto sam bila tužna što nemam trudnički trbuh'', rekla je mlada mama, napomenuvši da nikada nije imala trudničko fotografiranje. "Definitivno je bilo razočaravajuće. 

Video je nedavno zaludio internet, ostavivši mnoge zaprepaštenima - pa čak i ljubomornima zbog njezine vitke figure. Jedna je korisnica savjetovala: "Smatraj se sretnom." Netko drugi se našalio: ''Wow!! Još uvijek izgledam kao da sam u 9. mjesecu trudnoće, a moje dijete ima 4 godine.'' "Izgledaš bolje nego ja kad nisam trudna", dodala je treća. ''Ovo je tako rijetko, ali shvaćam! Taj trbuh je također prekrasan,' napisao je još netko. ''Izgledam kao da sam u 9. mjesecu trudnoće, a nikad nisam ni bila trudna'', našalila se peta korisnica.

Beba rođena u avionu iznad Tihog oceana - mama nije znala da je trudna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije