neobična odluka

Mladenka oduševila mnoge: Na vjenčanju je imala najoriginalniji 'buket'

TikTok
03.06.2024.
u 15:30

Mladenci Yuvienco i suprug Lenard Stanos, oboje iz Quezon Cityja na Filipinima, upoznali su se 2021. na preko aplikacije za upoznavanje i spojeve.

Iako je ljubav bila u punom cvatu za Joelle Yuvienco tijekom njezinog vjenčanja sredinom travnja, blistava mladenka nije nosila buket cvijeća dok je hodala do oltara. Umjesto toga držala je svog psa. "Danas imam posebnu ulogu", rekla je Yuvienco u TikTok videu, govoreći u ime svog voljenog pomeranca Saga, piše NY Post.

"Nije djevojka s cvijećem, već pravi buket cvijeća", nastavila je tadašnja buduća mladenka dok je snimala pomeranca Saga, koji je na sebi imao žuto-crnu haljinu za svečanost. "Zar nisam presladak?"

VEZANI ČLANCI:

Yuvienco i suprug Lenard Stanos, oboje iz Quezon Cityja na Filipinima, upoznali su se 2021. na preko aplikacije za upoznavanje i spojeve. Sago kao buket bilo je nešto oko čega se sretan par odmah složio. "Bilo je stvarno cool i nešto što ne očekujete na vjenčanju Svi će pričati o tome u budućnosti", rekla je jedna od njezinih djeveruša na vjenčanju. 

Simpatični isječci tog trenutka zabilježili su više od 669 000 pregleda od publike koja je obožavala Sagu, kao i mladeniku originalnu ideju. "Obožavam ovo, tako nešto i ja želim",napisala je jedna oduševljena korisnica. "Savršeno... hodati do oltara sa svojim psićem je tako slatko i ljupko", komentirao je netko drugi.

@joelleohwell they called me the best flower bouquet? dog bouquet? i'll take it!!! come get ready with me as a i prepare to be the best bouquet ever. #weddingideas ♬ original sound - Joelle | Love & Healing

Međutim, nekim korisnicima ova ideja baš se i nije svidjela. "Bezveze. Pa što se dogodilo kad su bacili buket?” upitao je netko. "Da budemo jasni, ne, nismo imali bacanje buketa", otkrila je Yuvienco. No, Sago je cijeli dan bila uz mladenku - navika koju je usvojila tijekom 10 godina koliko je Yuviencin prijateljica.

"Svatko tko me je upoznao zna i Sagu. Bila je sa mnom kroz razne uspone i padove. Često sam u medijima i pričam o raznim stvarima u svom životu, ali najviše sam ponosna kad govorim o Sagi", dodala je. 

Pogledajte kako izgleda masovno vjenčanje u Indiji: 'U grupnoj ceremoniji se vjenčalo 129 parova'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar votum
votum
16:45 03.06.2024.

Kad netko sebe predstavlja kako mamu psu 🤐 ... A zbilja volim pse i cijeli život ih uglavnom imam. Pas mi može biti slatkiš, maza, duša ... Ja mu sigurno nisam mama ni kad mu najviše tepam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije