'oboje ih volim'

U vezi je s 20 godina starijim muškarcem: 'Moj ga tata nikada neće prihvatiti'

Pexels
03.10.2024.
u 12:30

'Rekao je da me on samo iskorištava i da ću završiti nesretna'.

Jedna se 26-godišnja djevojka obratila za pomoć Deidre, savjetnici za odnose The Suna, zbog razlike u godinama nje i njenog partnera. ‘Čovjek u kojeg sam zaljubljena stariji je od mene 20 godina, a moj tata kaže da nikada neće prihvatiti tu vezu. Iako nemam problema s našom razlikom u godinama, osjećam se tako rastrgano. Ja imam 26 godina, a moj partner 46. Zajedno smo tri godine’, rekla je. 

‘Moj tata (59) i ja smo uvijek bili bliski. Zapravo, ironično, jedan od razloga zašto sam se zaljubila u svog partnera je taj što dijele mnoge iste kvalitete’, dodaje, Oboje su ljubazni, tvrdoglavi, uspješni i zabavni. Znajući da tata - koji je vrlo zaštitnički nastrojen - to neće odobriti, nisam mu rekla za svog partnera dok stvari nisu postale ozbiljne’. 

VEZANI ČLANCI: 

‘Bio je bijesan. Rekao je da me on samo iskorištava i da ću završiti nesretna te da nam nikada neće dati svoj blagoslov ili čak upoznati mog partnera. Nadala sam se da će se stvari s vremenom popraviti, ali nisu’, priznaje, ‘Moj partner kaže da sam odrasla osoba sa svojim životom i da ne bih trebala i dalje tražiti odobrenje svojih roditelja. Ne znam što da radim - volim ih oboje’. 

Deidre joj poručuje: ‘Tvoj partner je u pravu. Odrasla si osoba i ne možeš živjeti svoj život kako bi zadovoljila svog oca. Ako znaš da je on pravi za tebe, nastavi s vezom. Nadam se da će tvoj tata vidjeti da si sretna i da će na vrijeme naučiti to prihvatiti. Roditeljska ljubav ne bi trebala dolaziti s uvjetima. Ali, ako sumnjaš i misliš da je ono što tvoj tata kaže istina, moraš biti iskrena prema sebi’.

Ona ima 22 godine, a njezin suprug 65: 'U hotelu nam uvijek daju odvojene krevete!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije