Bračni krah

Vanja i Zoran Mamić razvode se zbog treće osobe?

Vanja Mamić
Antonio Bronic/Pixsell
15.02.2010.
u 20:08

Nakon 17 godina braka Vanja i Zoran Mamić navodno su odlučili krenuti svatko na svoju stranu, a pravi razlog tome je, kako se šuška, Zoranov preljub s Anom Šikić.

Nagađanja da je nešto trulo u braku Vanje i Zorana Mamića su istinita. Nakon 17 godina braka ovaj par je navodno odlučio skinuti bračno prstenje i krenuti svatko na svoju stranu i to, kako prenosi In Magazin, zbog treće osobe. Iako se više puta do sada nagađalo kako Vanja Mamić ljubuje suprugu iza leđa, navodno ona nije krivac za raspad braka nego Zoran koji, kako prenosi tjednik Story ljubi lijepu Anu Šikić. Velikih svađa i izbacivanja iz kuće ipak nije bilo, jer par navodno još uvijek živi pod istim krovom sa svoje dvoje djece te još nisu službeno podnijeli zahtjev za rastavu braka. Koliko istine ima u cijeloj ovoj priči, pokušali smo doznati od Vanje i Zorana, no na svoje mobilne telefone nisu se javljali.

Komentara 8

OB
-obrisani-
05:35 16.02.2010.

što će jadna snjim kad je čitave dane u švicnatoj svlačioni ili za šankom,a ona željna ljubavi za svoju ljepotu...uživati se mora jer starost brzo dođe

PA
Parsifal
09:17 16.02.2010.

Tko je novinar,koja novina,e da i tko su uopće vanja i zoran?

MA
maklin
21:57 15.02.2010.

U okružju krize i povećanja PDV-a na 25% mi se ovdje bavim tračevima. Vrlo korisno Večernji listu ! umjesto da svi skupa gnjavite vladu zašto nema rješanja za krizu koja se produbljuje vi se bavite tračevima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije