PROMO

Već dugo tražite povoljnu ponudu u lječilištu?

Megabon (1)
Foto: Megabon
1/7
PR
Autor
PR članak
02.10.2013.
u 10:59

Na vama je samo da se opustite u prekrasnoj prirodi Hotela Park u Termama Dobrna, domu ljekovite vode, odlične kulinarke i dobrog vina.

Megabon nije samo portal sa širokom ponudom hotela i apartmana uz more ili u planinama. To je portal koji istovremeno nudi i toplice širom cijele Europe. U tom duhu Megabon predstavlja i jedinstvenu ponudu za dvije osobe i dva noćenja s polupansionom. U ovu 50% sniženu ponudu uključeno je i kupanje u bazenu, aerobika u vodi, animacijski program te zabavni klub za djecu.

Posjetiti možete i i sportski park koji Vam nudi tenis na pješčanoj podlozi, igralište za odbojku, badminton, prostor za boćanje, vrtni šah, stolni tenis, posudbu bicikala te trim stazu. Gostima se nudi mogućnost organizacije seminara u ugodnim i moderno opremljenim prostorijama i dvoranama. U kafiću Vita se svakog petka, subote i nedjelje odvijaju plesni i društveni događaji, tako da se skoro svake večeri možete opuštati uz laganu glazbu ili razvedriti uz malo življu glazbu. U blizini hotela nalaze se brojni puteljci, koje ćete moći iskoristit za ugodne šetnjice, u društvu vodiča ili sami.

Na vama je samo da se opustite u prekrasnoj prirodi Hotela Park u Termama Dobrna, domu ljekovite vode, odlične kulinarke i dobrog vina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?