Konačno i dućan

Victoria Beckham otvara svoju prvu trgovinu u Londonu

victoria beckham
pixsell
22.05.2012.
u 00:01

Ne želim se zalijetati dok ne naučim ovaj posao potpuno, a osim britanskog i američkog tržišta jako me privlači azijsko, otkrila je modna dizajnerica

Victoria Beckham, slavna mama i modna dizajnerica čiju haljinu svaka trendseterica sigurno ima u ormaru, planira otvoriti prvu samostalnu trgovinu u Londonu.

- Često su me ljudi ispitivali hoću li otvoriti svoju trgovinu, a ja sam im na to odgovarala kako bih to jako voljela. Upravo u ovom trenutku i radim na tome. Vjerojatno će trgovina biti u Londonu, a u nekoj bližoj budućnosti možda je otvorim i u Hong Kongu. Tko zna?! - otkrila je bivša spajsica CNN-u.

Modna ikona i dizajnerica također je nadodala kako se ne želi usredotočiti samo na europsko i američko tržište, nego se želi proširiti i na istočno:
- Ne želim se fokusirati samo na britansko i američko tržište. Ima jako puno velikih tržišta, a Azija me jako privlači. Trenutačno sam tek na početku i želim polagano napredovati u ovom poslu. Ne želim se zalijetati dok ne naučim potpuno ovaj posao.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije