TAJNO ZNAČENJE

Viđate li brojeve koji se ponavljaju? Možda je riječ o porukama koje vam šalju anđeli

Shutterstock
14.09.2024.
u 06:00

Anđeoski brojevi su praktički posvuda, možete ih ugledati na budilici, registarskim tablicama, računima, bankovnim računima, adresama, telefonskim brojevima

'11:11, zaželi želju.' Vjerojatno ste čuli nekoga kako kaže baš to kada na svom telefonu ili na računalu ugleda 11:11. Ovaj niz brojeva često se smatra sretnim znakom i prilikom za dobre želje. No, pojedinci vjeruju da susretanje s ponavljajućim brojkama, poput 1111, ima posebno značenje i tumače ovu slučajnost kao poruku iz svemira. Ovakvi trenuci sinkroniciteta mogu se smatrati smislenim slučajnostima, onima kojima možete pripisati određena značenja, piše Today.

U sklopu numerologije, koja proučava duhovno značenje brojeva, ovakvi nizovi ponavljajućih brojeva nazivaju se 'anđeoskim brojevima'. Taj naziv odnosi se na njihovu navodnu povezanost s duhovnim svijetom. Kako Leeza Robertson objašnjava u svojoj knjizi 'The Divine Practice of Angel Numbers', anđeoski brojevi su jedan od načina na koji ti entiteti ulaze u naše živote.

VEZANI ČLANCI:

Prema Robertson, obraćanje pozornosti na anđeoske brojeve jedna je od najjednostavnijih duhovnih praksi koje možete imati. Zašto? Jer brojevi su posvuda: na registarskim tablicama, adresama, telefonskim brojevima. Sve što trebate učiniti jest obratiti pažnju i znati što znači anđeoski broj kada se pojavi u vašem životu.

'Ne morate se previše truditi niti previše tražiti da biste primijetili te brojeve', piše ona.

Jednostavno rečeno, anđeoski brojevi su nizovi ponavljajućih znamenki koje se povezuju s numerološkim značenjima. Svaki broj – u rasponu od 000 do 999 – ima različitu poruku. Robertson u svojoj knjizi kaže da su ovi brojevi povezani s različitim anđeoskim entitetima.

Anđeoski brojevi su praktički posvuda. Možete ih ugledati na budilici, registarskim tablicama, računima, bankovnim računima, adresama, telefonskim brojevima, pa čak i u datumima. Što češće vidite određeni niz brojeva, to je važnije obratiti pozornost na njih. Ovisno o vašoj duhovnoj praksi, možda ćete smatrati da vam svemir ili vaši duhovni vodiči šalju poruku.

GALERIJA: Vjeruju u sebe: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše samopouzdanja

1/7

Kad ih primijetite, zastanite i osluhnite što vam govori intuicija. S obzirom na to da su osobni, anđeoski brojevi ne mogu se jednoznačno definirati. Značenje ovisi o tome što se događa u vašem životu i koje se spoznaje javljaju dok razmišljate o njima. Spiritualist Gary D’Andre opisao je kako on uključuje anđeoske brojeve u svoju duhovnu praksu.

'Kad god ugledam znakovito vrijeme na satu, volim ga slati kao male afirmacije svojim prijateljima putem tekstualnih poruka. Anđeoski broj doživljavam kao slanje određene vrste energije za taj dan. Ili, kao potvrdu da su mi prijatelji na umu', kaže D’Andre koji također sugerira da zapišete kada, gdje i kako vidite anđeoske brojeve, kako biste vidjeli hoće li se pojaviti neki obrazac.

Svaki broj povezan je s različitom porukom. Evo kako ih tumače numerolozi:

000 ili 0000: Niz nula predstavlja nove početke i svježi start. Zamislite budućnost kao prazno platno koje čeka da na njemu naslikate i ostvarite svoje vizije.

111 ili 1111: Niz jedinica izuzetno je moćan. Vaše ciljeve dovodi u sklad s onim što vaša intuicija, preci, vodiči i duhovi planiraju za vas i daje vam snagu da budete vođa u svom životu.

222 ili 2222: Dvojke označavaju suradnju. Ako započinjete neki projekt, možda biste se trebali povezati s drugom osobom, porazgovarati o suradnji ili razmisliti o trenutnim odnosima.

333 ili 3333: Niz trojki ukazuje na potrebu za samoizražavanjem. Pažljivo slušajte svijet oko sebe. Jeste li inspirirani? Što vas privlači? Koju poruku trebate podijeliti?

444 ili 4444: Niz četvorki odnosi se na izgradnju i stabilnost. Ovi brojevi pokazuju da trebamo obratiti pažnju na naš obiteljski život i temeljne životne vrijednosti.

555 ili 5555: Dobre stvari dolaze zbog vašeg strpljenja. Kad su prisutne petice, na vidiku je promjena. Put kojim ste hodali donosi rast i transformaciju.

666 ili 6666: Ovaj broj signalizira suosjećanje i samoljublje. Postavljajte si pitanja – koliko ste duboko povezani sa sobom, koliko ste u kontaktu sa svojim srcem?

777 ili 7777: Sreća je na putu, sve dok ostanete otvoreni za sve prilike i mogućnosti. Umjesto da kažete 'ne', izazovite se da kažete 'da', posebno stvarima koje su vam izvan zone komfora.

888 ili 8888: Osmica predstavlja simbol beskonačnosti. Ovaj anđeoski broj povezan je s božanskim i intuicijom, kao i s precima koji nas promatraju iz duhovnog svijeta.

999 ili 9999: Jedan ciklus se približava kraju. Kada vidite 999, shvatite to kao signal da krenete dalje i prihvatite uzbudljive događaje koji će se odviti u budućnosti.

Žena ispričala: 'Suprug me vara s istom ženom deset godina i ne želi ju ostaviti!'

Komentara 2

ST
streetboy
10:01 14.09.2024.

Ja stalno vidim nekave milijune na računu , nikako da mi ih banka isplati.

Avatar IvanR
IvanR
08:09 14.09.2024.

Eto šale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije