PROMO

Zadnje dane kolovoza provedite u Ivanić-Gradu

Ivanić-Grad
Foto: TZ Ivanić-Grada
1/6
22.08.2024.
u 16:34

Dok djeca mogu uživati u spray parku i na bazenima Naftalana odrasli spas od vrućina mogu potražiti na besplatnom wellnesu na otvorenom!

Za potpuno opuštanje i bijeg od visokih vrućina, pobrinuo se Ivanić- Grad, koji je u kolovozu postao prava wellness oaza. Ljetni program pod nazivom Wellbeing Summer u Ivanić-Gradu osmišljen je kako bi se oslobodili svakodnevnog stresa, ispraznili um, regenerirali duh i relaksirali tijelo.

Program Wellbeing Summer usmjeren je na pojedinca. Sve aktivnosti provode se na otvorenom i uz prirodne ljepote rijeke Lonje.

Vježbe svjesnog disanja i pokreta, pilates, tai chi, zvučne kupke- samo su dio bogate ponude. Uz to, svi posjetitelji mogu iskoristiti priliku i posjetiti druge wellness tretmane, saune, masaže, teretane i poliklinike u Ivanić. Gradu.

Foto: TZ Ivanić-Grada

Već više od 30 godina, Ivanić-Grad je poznato lječilišno mjesto. Slana termalna voda i nalazište ljekovitog naftalanskog ulja pozicionirali su ovaj grad na kartu Hrvatske i Europe. U Ivanić-Gradu se, uz Azerbajdžan, nalazi jedino takvo nalazište ljekovitog naftalana. Razvojem Specijalne bolnice Naftalan i ostatak gradskog područja se formirao u skladu lječilišnim središtem.

Za sve sudionike osigurano je osvježenje u obliku aromatizirane vode, voća lokalnih proizvođača i poklon paketa naftalanske kozmetike. Također, svi će moći sudjelovati i u nagradnoj tomboli te osvojiti tretmane i usluge u salonima za njegu tijela, teretanama i frizerskim salonima na području Ivanić-Grada.

Foto: TZ Ivanić-Grada

Osim Wellbeing Summer programa, svi zainteresirani mogu uživati i u drugim oblicima rekreativnih aktivnosti poput dječjih radionica u prirodi, šetnice uz rijeku Lonju te ljetne Marčanske šetnje, koje će se održati 25. kolovoza.

Ovo je ljeto u kojem ćete staviti sebe na prvo mjesto kako biste bili najbolja verzija sebe!

Dođite u Ivanić-Grad i priuštite si pravo opuštanje i odmor za svoj um i tijelo.

Cjelokupni Wellbeing Summer program, kao i ostale ingormacije, možete pronaći na ovom linku.

Za realizaciju projekta sredstva su osigurana iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinent temeljem Odluke Turističkog vijeća HTZ-a na prijedlog povjerenstva u kojemu su predstavnici HTZ-a, Ministarstva turizma i sporta RH i članovi turističkog vijeća regionalne turističke zajednice.

Foto: TZ Ivanić-Grada

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije