CardioAstin

Zaštitite srce i krvožilni sustav reguliranjem masnoća

CardioAstin
16.03.2010.
u 16:43

Liječnički tim na čelu s dr. Corishem i dr. Smithom osmislio je CardioAstin – jedinstvenu, potpuno prirodnu i cjelovitu formulu za održavanje zdravlja srca.

Srčani se problemi u velikoj mjeri javljaju zbog konzumacije loših masnoća koje su zapravo poput goriva za upale u našem organizmu, a posebno za srčane arterije. Upravo je iz tog razloga liječnički tim na čelu s dr. Corishem i dr. Smithom osmislio CardioAstin – jedinstvenu, potpuno prirodnu i cjelovitu formulu za održavanje zdravlja srca i krvožilnog sustava.

CardioAstin naime ima važnu ulogu u korigiranju omjera dobrih i loših masnoća i smanjenju uzroka upala, čime štiti srce te istovremeno smanjuje razinu kolesterola i triglicerida. Važno je naglasiti da djeluje na inicijalne uzroke začepljenja srčanih arterija te posljedično na srčane probleme. Jedan od glavnih sastojaka BioAstin - prirodni astaksantin osim što podržava zdravlje srca i krvožilnog sustava djeluje i sinergijski s ostalim sastojcima kao što su KoenzimQ10, Lutein, Acetyl L – Carnitin, DHA i Omega-3 nezasićene masne kiseline.  

Sadrži i DHA - Omega 3 masne kiseline, a klinička istraživanja pokazuju da one pomažu drastičnom smanjenju mogućnosti nastanka aritmija.

Ovom prilikom bio&bio i Vecernji.hr daruju s jednim CardioAstinom sljedeće sretne dobitnike - Irena Kersan iz Zagreba, Bruno Lučić iz Vukovine i Željka Crnogorac iz Zagreba.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije