Bentley i Lincoln

Žena posvojila dva brata i odmah im promijenila imena: "Nazvani su po automobilima..."

mama
unsplash.com
24.10.2022.
u 14:30

Dječaci su dobili imena po automobilima, a suprug i ja smo to smatrali pogrešnim - objasnila je

Mama Elizabeth koja je posvojila dva brata kad su obojica imala manje od dvije godine objasnila je zašto im je tada odlučila promijeniti imena.  Naime ona i suprug Ed su dvojicu dječaka; Bentleyja i Lincolna; udomili kad su već imali čak sedmero biološke djece.

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi

mama
1/6

Iako je Bentley tada već imao 18 mjeseci još nije govorio, a njegov je šestomjesečni brat Lincoln odmah po rođenju tri tjedna proveo na Odjelu intenzivne njege novorođenčadi, jer im je mama bila ovisna o heroinu.

- Kad smo dobili dječake roditelji su već bili izgubili prava na posjećivanje pa smo odmah znali da će vjerojatno biti dostupni za posvojenje - ispričala je Elizabeth koja je u početku željela samo troje djece, ali i nakon što je rodila sedmero, još je osjećala kao da netko nedostaje.

Kad je upoznala Bentleyja i Lincolna, znala je, kaže, da bi oni trebali biti njezina djeca, ali postojao je jedan problem – nisu joj se sviđala njihova imena.

- Dječaci su dobili imena po automobilima, a suprug i ja smo to smatrali pogrešnim - objasnila je.

Zato je jedna od prvih stvari koju su Elizabeth i Ed napravili nakon udomljavanja dječaka bila da im promjene njihova imena.

- Bentleyja smo nazvali Kolbe, po svetom Maksimilijanu Kolbeu. Nisam znala, ali on je svetac zaštitnik ovisnika o drogama, što se čini prikladnim jer se njihova biološka obitelj bori s ovisnošću. Lincolna smo nazvali Justin što znači čestit i pravedan, kakav se i nadamo da će biti kad odraste - ispričala je za Kidspot.

Znate li od čega je napravljena popularna čokoladica KitKat? Ovo sigurno niste znali!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije