Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ide malo ukrivo'

Žena se pohvalila svojom novom stražnjicom, a fanovi joj odgovorili: 'Užas, traži povrat novca!'

TikTok@shelsnewtiktok
16.02.2023.
u 16:30

Ponosna na svoje novo tijelo Shel se uglavnom pokazuje dok bira pravu odjeću za svoju novu figuru i snima stražnjicu iz svih kutova, no iako joj ne nedostaje samopouzdanja, ne misle svi da izgleda tako dobro.

Iako su kirurzi zaključili da je riječ o najopasnijoj plastičnoj operaciji koja se može napraviti - i jedan od 3.000 zahvata kobno završi - takozvano 'brazilsko podizanje stražnjice' još uvijek ima svoje pristaše, a na tisuće je žena svake godine za veću stražnjicu spremno riskirati i život.

Među njima je i TikTok korisnica Shel iz Austina, Teksas, koja je i prije operacije na svom računu @shelsnewtiktok komentirala kako joj je stražnjica jako velika i žalila se kako je 'teško s njom hodati'...

Ipak, mlada se plavuša prošle godine odlučila na plastičnu operaciju s kojom ju je još povećala pa od tada na TikToku redovito dijeli isječke u kojima 'vrti' sa svojim lažnim oblinama.

Ponosna na svoje novo tijelo Shel se uglavnom pokazuje dok bira pravu odjeću za svoju novu figuru i snima stražnjicu iz svih kutova, no iako joj ne nedostaje samopouzdanja, ne misle svi da izgleda tako dobro.

@shelsnewtiktok

 

♬ 6000 Degrees (AH HA) - $hyfromdatre

Neki su tako, nakon što su je vidjeli kako poskakuje u jednom od svojih videa, užasnuti komentirali kako bi, ako je to rezultat operacije, trebala kirirga tražiti povrat svog novca.

"Loše izvedeno," piše jedna korisnica.

''Nadam se da još uvijek imaš račun'', komentirala je druga, a iako Shel nije otkrila koliko ju je koštala operacija, mnogi smatraju da je trebala biti besplatna.

"Ide malo ukrivo", komentirao je drugi.

"Da, iskrivljena je", primijetio je još netko.

Ipak, za sada Shel bez obzira na zlobne komentare ne žali što je odlučila otići pod nož pa je 'trolovima' poručila da je vrijeđaju samo zato što su - ljubomorni, prenosi The Sun.

Djevojka otkrila: 'Želim izgledati kao Barbie, ali obitelj me se odrekla zbog plastičnih operacija'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije