kakav hit

Žene idu na operacije da izgledaju kao Ivanka, ali nitko ne želi izgledati poput Donalda

Ivanka Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
19.09.2017.
u 11:01

"Nitko mi nikada nije došao i rekao: Učini da izgledam kao Donald Trump", otkrio je Rowe.

Svako malo neko lice postane pravi hit, to u području plastične kirurgije znači: kopiraj njegov/njen izgled. 

I danas mnoge žene žele izgledati poput popularne lutke Barbie, neki muškarci poput Kena, ali u prošloj su godini, više nego ikad, žene htjele nalikovati Melaniji i Ivanki Trump. 

Norman Rowe, kirurg iz New Yorka, za Page six je rekao kako u prosjeku najmanje jedna žena tjedno dolazi s upitima i željama da im se naprave korekcija lica kako bi što više nalikovale Ivanki. 

Od prošlog ljeta najmanje 50 žena je zatražilo da im se i naprave korekcije lica u tu svrhu, dodaje Rowe.Najčešće su plaćale oko 40 tisuća dolara za privremene filere i botoks ili i do 50 tisuća dolara za trajnija rješenja koja uključuju korekcije nosa ( rinoplastiku), implatante u obraze i sl. 

Ipak, Ivankin otac i predsjednik Sjedinjenih država nije toliko poželjnog izgleda. 

"Nitko mi nikada nije došao i rekao: Učini da izgledam kao Donald Trump", otkrio je Rowe. 

 

Komentara 5

KO
konzervativac
12:18 19.09.2017.

Postao je predsjednik najmoćnije zemlje na svijetu skoro pa i bez pomoći vlastite stranke. Izuzetno bogat. Ima lijepu i uspješnu djecu. Ima izuzetno lijepu ženu. Piči svoju i ne benda nikoga. Što patuljcima preostaje nego siktati na njega (oni pametniji), praviti viceve na njegov račun (oni blentaviji) ili zarađivati na njegov ili njegove obitelji račun (strvinari).

DU
Deleted user
12:01 19.09.2017.

a dal mu je itko ikada rekao da bi zeli postati kao obama il clinton?

GU
General_U
20:14 19.09.2017.

hrvatice idu na operacije da izgledaju kao mrak taritaš!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije