Tko bi rekao

Odrežite savršeno tortu uz pomoć konca za zube

Shutterstock
28.08.2019.
u 06:40

Potrebne su čačkalice i zubni ili šivači konac

Teško je ravno odrezati biskvit na pola, kao i narezati kriške torte, a ova metoda će sigurno olakšati cijeli posao. 

Foto: Shutterstock

Treba izmjeriti visinu biskvita i odrediti gdje ga je najbolje rezati. Negdje na polovici visine je idealno kako bi bilo što ravnije. Tamo je potrebno staviti čačkalice i to na šest različitih mjesta. Važno je da vire do pola. 

Oko biskvita se potom omota konac koji dodiruje čačkalice. Prekrižite konac i vucite ga, tako da s njime prerežete biskvit na pola

Osim za biskvit, konac je idealan i rezanje kriški torti i to vrlo jednostavno. Konac se povuče duž torte i pritisne do dna kalupa i to je to. 

Pogledajte što odjenuti na razgovor za posao:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije