Mick Jagger ostao bez kombija za sladoled

31.05.2009.
u 15:26

Impresioniran viđenim, sir Mick Jagger ponudio je vozaču kombija sa sladoledom da ga otkupi za 150 tisuća dolara, no vozač nije htio ni čuti za to.

Pjevač The Rolling Stonesa, čije se bogatstvo procjenjuje na 285 milijuna dolara zaljubio se u ovo jedinstveno vozilo iz 1954. godine nakon što ga je vidio kako se kotrljala ulicom pored njegova londonskog doma. Prišao je vlasniku kako bi kupio dva sladoleda i odmah pokušao licitirati za cijeli kombi.

- Radio sam na Wandsworth Common kada mi je prišao Mick sa sinom kako bi kupili sladoled. Rekao mi je kako se zaljubio u moje vozilo na prvi pogled i pitao me bih li razmislio o prodaji - otkrio je medijima vlasnik kombija Giuseppe della Camera dodavši kako ga je šokirala Jaggerova ponuda od 150 tisuća dolara te da smatra kako je slavni pjevač želio kombijem za sladoled razveseliti svoje unuke.

No, na Jaggerovu žalost, novcem se ipak ne može sve kupiti. Della Camera je odbio njegovu ponudu objasnivši kako čuva vozilo jer je obećao da će se u njemu voziti kćerki na svadbu.

(mbb)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?