15.04.2011. u 12:00

Čini se da skupa limuzina nije namijenjena ministru nego njegovu državnom tajniku, ali i dalje ostaje nejasno kako se kupnja Mercedesa uklapa u mjere štednje koje provodi Vlada

Darko Milinović, ministar zdravstva i socijalne skrbi, pojačao je u ožujku vozni park svog ministarstva luksuznim automobilom Mercedes E 250 CDI, vrijednim više od 66 tisuća eura, otkriva T-portal. Čini se da skupa limuzina nije namijenjena ministru nego njegovu državnom tajniku, ali i dalje ostaje nejasno kako se kupnja Mercedesa uklapa u mjere štednje koje provodi aktualna Vlada. A možda je Milinović prihvatio doktrinu kardinala Josipa Bozanića po kojoj je dugoročno skromnije ono što je skuplje.

Dug odmor zastupnicima je priprema za mirovinu

Boro Grubišić, saborski zastupnik HDSSB-a, pita se zašto je kao kirurg u bolnici imao trideset dana godišnjeg, a kao zastupnik ne radi po dva-tri mjeseca. Da se lakše privikne na povlaštenu mirovinu.

Kerum na sudu zbog Vlatke, Alke i Snježane

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, pozvan je na sud kao svjedok u parnici između Alke Vuice i Vlatke Pokos. Sudac je na zahtjev Vlatke Pokos splitskog gradonačelnika pozvao da krajem svibnja svjedoči o aferi s Alkom i odnosima sa Snježanom Mehun. Da ročište bude na visokoj razini, pobrinula se i Alka Vuica koja je kao svjedoka pozvala Dikana Radeljaka. Korak po korak i Željko Kerum je sve bliže svom uzoru Silviju Berlusconiju.

Beus se požalio da mu zbog rada u Saboru skače tlak

Goran Beus-Richemberg, saborski zastupnik HNS-a, ustao je hrabro u obranu svoje političke kaste. Govoreći za Slobodnu Dalmaciju, izjavio je da ne misli kako su najveći problem zastupničke mirovine ni da su plaće zastupnika visoke, a da to osnaži, podsjetio je da im prijevoz više nije besplatan te da moraju sami plaćati parkiralište. Tome je još dodao da mu je, otkad radi u parlamentu, skočio tlak. Mi nemamo razloga da mu sve to ne vjerujemo, ali uvaženog zastupnika podsjećamo da ni nama prijevoz nije besplatan te da i mi moramo sami plaćati parkirališta. I da, i nama skače tlak od onoga što gledamo i slušamo u parlamentu.

Komentara 5

MM
Mladen Miletić
19:31 15.04.2011.

ali i dalje ostaje nejasno kako se kupnja Mercedesa uklapa u mjere štednje koje provodi Vlada ? jel ja kao Edi mislim da bi naši političari zbog štednje trebali morali jahati magarad !

BZ
Branko Zajec
16:18 15.04.2011.

Mercedes je kupljen za potrebe prvog Milinovićevog čovjeka u Ministarstvu zdravstva, također gospićanina Dražena Jurkovića. To je sretnik, kojemu se u ovim kriznim vremenima kupuje skupi automobil ! Nema smisla, kada dođe kući u Gospić, da nema novi auto ii to Mercedes. Kako bi na to ljudi gledali ? Svi bi se pitali; šta taj u Zagrebu radi, a da ne vozi Mercedes ? Iz tog razloga, ministar Dado mu je učinio uslugu.

JB
josip broz
22:49 15.04.2011.

mesicu govnaru i izdajice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?