NEPOGREŠIVA

Dok suprug Donald ratuje, Melania pomno bira haljine za javnost

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.04.2017.
u 10:05

Dok je izlazila iz aviona, nakon slijetanja u Kinu, Melania je nosila crno-bijelu elegantnu haljinu, koja je podsjetila na stil generala

Američki predsjednik Donald Trump i kineski predsjednik Xi Jinping susreli su se u četvrtak, a neko su vrijeme proveli u društvu svojih supruga prije razgovora o trgovini i sigurnosnim pitanjima koje opterećuju odnose između dvaju najvećih svjetskih gospodarstava.

Tom je prigodom njegova supruga Melania Trump zabljesnula u pripijenoj crvenoj haljini koja je neodoljivo podsjećala na modernu verziju kineske tradicionalne odjeće.

Crvena boja pritom nije bila slučajan odabir jer je upravo ona na Dalekom istoku simbol dugovječnosti i sreće. 

Boja haljine također se savršeno stopila s kravatom Donalda Trumpa pa je par djelovao vrlo usklađeno, što je u suprotnosti s nagađanjima medija o raspadu njihova braka. Ovakva slika predsjedničkog para i više je nego poželjna i učvršćuje imidž koji odiše stabilnošću i optimizmom.

Dok je izlazila iz aviona, nakon slijetanja u Kinu, Melania je nosila crno-bijelu elegantnu haljinu, koja je podsjetila na stil generala. To nije prvi put da se Melania odlučila na takav odabir. Upravo vojničkim linijama i odabirom dizajnera porijeklom s Bliskog istoka, Melania izražava svoju podršku američkim trupama.

Koliko je oprezna i koliko vremena ulaže čak i u najmanju sitnicu, možemo uočiti i na fotografijama s jordanskom kraljicom Ranijom. Još jednom, osim što joj haljina savršeno pristaje, obratila je pozornost na boju i decentan šal koji se pruža sve od njenog remena dajući joj tako profinjen izgled, primjeren kulturi koju je posjetila. 

>> 'Melanija, razvedi se od Donalda! Odvedi sina i roditelje'

>> Bijela kuća objavila prvi službeni portret Melanije Trump, a neki su odmah uočili što ne valja sa slikom

Komentara 4

BA
barbika1
22:01 07.04.2017.

neratuje samo donald gdije je putin i drugi sta njihove zene rade sto nepisete o njima malo

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
13:40 12.04.2017.

kad je to melanija bila u kini? kad je isla posjecivati drugu kulturu? otkud vam ove informacije? s prilozenih slika i opisa se vidi sto je odjenula za primanje posjeta

ZA
ZagMO
10:39 07.04.2017.

Isto kao i nasa Kolinda .. dok drzava propada ona tri puta u dnevniku i svaki puta druga garderoba.. koliko je veliki njen ormar ? I tko to placa ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije