Budi.in

'Vampirski tretman', pijavice i masaža pitonima u službi ljepote

Žena
Foto: Thinkstock
11.03.2015.
u 12:25

Masaža pitonima koju opisuju kao „jedinstvenu senzaciju koja donosi adrenalinsku groznicu“, je vrsta masaže u kojoj su prisutna dva masera koja kontroliraju zmije i dva pitona koja imaju učvršćena usta

Nije tajna da su žene spremne napraviti sve da pomlade svoju kožu i očuvaju vječnu mladost.

Jedan od takvih tretmana je zasigurno, uštrcavanje vlastite krvi u lice, a zove se „Vampirski tretman“. Tretman počinje vađenjem krvi iz koje se zatim posebnim procesom odvaja plazma od krvnih stanica, a zatim se tankom iglom uštrcava u lice. Ovim tretmanom se poboljšava tekstura i kvaliteta kože, koža postaje blistavija, smanjuju se bore ili potpuno nestaju, a tamni kolutovi oko očiju postaju manje vidljivi.

Masaža pitonima koju opisuju kao „jedinstvenu senzaciju koja donosi adrenalinsku groznicu“, je vrsta masaže u kojoj su prisutna dva masera koja kontroliraju zmije i dva pitona koja imaju učvršćena usta. Pitoni 90-ak minuta puze po tijelu i na taj način masiraju klijenta. Masaža se koristi i kao uklanjanje straha od zmija.

Zbog tretmana koji dolazi iz Japana, ovisnici o tretmanima ljepote, navodno, stoje u redovima kako bi dobili svoju dozu „tekuće ljepote“, koja je poput menstrualne krvi, puna vitamina, nutrijenata i minerala.

Riječ je o sluzavoj posteljici svinje, prepunoj krvi, koju pasiraju, a mora se popiti ako želite imati savršenu kožu bez akni i bora

Izmet ptica bogat je enzimima koji odlično čiste kožu i čine je svjetlijom. Gejše su umjesto pudera za lice koristile slavujev izmet, a danas se takav kozmetički tretman koristi za eksfolijaciju odumrlih stanica kože, te kožu ujedno izbjeljuje i ujednačava ten.

Kojim se sve bizarnim tretmanima žene podvrgavaju kako bi imale mlađu, čvršću i zdraviiu kožu pročitajte na portalu Budi.in.

>>Profesionalni kozmetički tretmani - da ili ne?

>>Umjesto na ručak u pauzi od posla moguće je napraviti i ‘beauty’ tretman

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije