10.11.2012. u 12:00

“Pa što onda ako me radnici čekaju? Imam sasvim dovoljno posla”, odbrusila je apsolutna zvijezda dok su PR stručnjaci lupali glavom o zid. Trebat će još malo poraditi s njim.

Radimir Čačić, prvi potpredsjednik Vlade i ministar gospodarstva, bio bi “apsolutna zvijezda da ima malo bolji PR”, smatra Vesna Pusić. Čačić se stoga, valjda za potrebe PR-a, zaletio do Rijeke, ali ne u brodogradilište na izdisaju, a što mu je u opisu posla, nego na sveučilište. Izlet u tuđi resor išao je po planu sve dok ga netko nije priupitao zašto ne ode do škvera gdje ga čekaju radnici. “Pa što onda ako me radnici čekaju? Imam sasvim dovoljno posla”, odbrusila je apsolutna zvijezda dok su PR stručnjaci lupali glavom o zid. Trebat će još malo poraditi s njim.

Zadrani pljeskom ispratili bjegunca iz zatvora

Nermin Čejvanović, 
zvani Dalton, provalnik iz Karlovca, uhićen je pet dana nakon bijega iz zatvora u Zadru. Ne bi to bila osobita vijest da on nije ljubimac probirljive zadarske publike čije je simpatije osvojio spektakularnim bijegom iz zatvora u središtu grada. Pobjegao je preko krova pa se spustio niz žlijeb visok 20 metara točno pred goste restorana “Dva ribara”. Okupljeni građani nisu ga ni pokušali zaustaviti, već su bjeguncu, piše Slobodna, ushićeno pljeskali na spretnosti.

Josipović napao Tita zbog loše svirke

Ivo Josipović, hrvatski predsjednik, neočekivano se na predavanju u Beču obračunao s Titom rekavši 
da on nije dobro svirao 
klavir.

– To je bila samo fama i propaganda – kaže Josipović za najboljeg pijanista među bravarima.

Zamjenica krenula stopama Keruma – u šetnju rivom

Anđelka Visković, dogradonačelnica Splita, nakon što ju je Željko Kerum suspendirao i oduzeo joj ovlasti, pokušava se prikazati žrtvom kako bi na skorim lokalnim izborima pokušala izboriti još jedan mandat u vlasti. Činjenicu da joj je oduzet službeni automobil i uskraćen vozač prihvatila je vrlo stoički. “Meni službeni automobil ništa ne znači. Čak mi je i drago da ga više nema jer ću ubuduće pješačiti i svaki dan razgovarati s ljudima.” Kao da je dogradonačelnici itko branio sve vrijeme da ne koristi automobil i razgovara s ljudima? Uostalom, dok šeta splitskom gradskom jezgrom, mogla bi nakon tri mjeseca ugledati na nekoj terasi i svog šefa, gradonačelnika Keruma.

Komentara 6

FR
franc
17:32 10.11.2012.

Od Čačića nitko ne treba praviti zvijezdu, on je već sada prema svim anketama VELIKA ZVIJEZDA kao NEGATIVAC broj jedan u Hrvatskoj!

OS
osica
22:18 10.11.2012.

ni zvijezde nisu ono što su nekad bile

OB
-obrisani-
08:28 11.11.2012.

Po stanju drzave i raspolozenja pucanstva vide se kakvi su politicari i kako vode drzavu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?