25.10.2011. u 12:00

Svoju popularnost među biračima mogla bi provjeriti Nezavisna lista dr. Ive Sanadera i njegovih uvijek vjernih prijatelja.

Branimir Glavaš, zatvorenik koji služi kaznu za ratne zločine, pohvalio se da je Predsjedništvo HDSSB-a jedinstveno u Europi jer već trinaest mjeseci održava sjednice iza zatvorskih vrata. Sada će HDSSB biti jedinstven i po tome što će im izborne liste voditi kandidat iz mostarskog zatvora. Barem dok se i neki drugi zatvorenici ne dosjete kandidirati na skorim izborima. Recimo, svoju popularnost među biračima mogla bi provjeriti Nezavisna lista dr. Ive Sanadera i njegovih uvijek vjernih prijatelja.

Željko duguje Kerumu milijun kuna

Željko Kerum, poduzetnik, duguje Željku Kerumu, gradonačelniku, otprilike milijun kuna. Toliki je dug njegovih tvrtki prema Gradu Splitu na ime neplaćenih komunalnih naknada. Valjda će se nekako dogovoriti.

Petrina jednim plakatom pokrio cijelu Hrvatsku

Stipe Petrina, gradonačelnik Primoštena, pomaknuo je granice političkog izražavanja u Hrvatskoj džambo-plakatom na kojem je sve druge stranke nazvao “sranjem”. Petrina je time pokazao pomanjkanje političkog takta, ali i podsjetio na svoj golem smisao za promociju. Dovoljan je bio samo jedan politički nekorektan džambo-plakat da ga zapaze i prenesu sve medijske kuće i objave u milijun primjeraka. Čista reklama, i to – besplatna.

Mladen Barišić, 
šef Carine, bio je i Sanaderov šaner

Mladen Barišić, bivši rizničar HDZ-a, nabavljao je iz Rima svake godine četiri odijela marke Brioni šivana po mjeri za tadašnjeg premijera Ivu Sanadera. Uz svako odijelo išla je košulja i kravata, a cijeli komplet stajao je tri tisuće eura, otkriva Jutarnji pozivajući se na USKOK. Sva je ta odijela gotovinom plaćao Barišić, vjerojatno ne plativši ni carinu jer ipak je on bio šef Carine. Istražiteljici je rekao da je to bilo uobičajeno te da se podrazumijevalo da on plati ta odijela. Ali ne svojim novcem.

Komentara 8

Avatar seneka
seneka
14:55 25.10.2011.

Još malo pa će se moči prijaviti i iz samoga groba.Fuj..

OB
-obrisani-
15:52 25.10.2011.

@ seneka \"Još malo pa će se moči prijaviti i iz samoga groba\" --- Zašto ne? Kako vidimo, HDZ je odavna uveo i glasanje iz groba.

VI
vidimškoj
14:16 25.10.2011.

Parlamentarni izbori dokazuju po ko zna koji put da smo mi oguljena banana država.Na te izbore se može prijavit svaka protuha,lopov,kriminalac,silovatelj,ibica itd,itd, ali da bi bio pekar,pedagog,likar ili veterinar nesmiš bit kažnjavan ni pod istragom. Nije ni čudno koji nam diletanti vode zemlju i šta nam je zemlja dotakla dno dna. Kerum,nije vridan komentara. Petrina,do Keruma. Moran se pripazit šta komentirat o osovini Sanader-Barišić-ostatak hadezea koji je na slobodi da se ne bi ja naša pod istragom jer danas je došlo neko pasje vrime da te zbog mudanti na sušilu privode ka zločinca a kao poštovanog lopova i saučesnika te šetaju pod policijskom pratnjom Hrvatskom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?