U duhu predstave, nisu izostale ni pjesme ‘Leta3’

Nina Badrić sinoć zablistala u Vagininim monolozima

03.04.2009.
u 00:35

Danas imam malo više treme nego obično, no zapravo je uvijek osjećam. Za to je jedini recept truditi se, a vi ćete mi poslije reći je li mi pošlo za rukom - našalila se sinoć Nina Badrić prije nego što je stupila na daske scene Travno. Ondje je sa ženskom glumačkom trupom odigrala predstavu “Vaginini monolozi”.

Na humanitarni čin kojim je podsjetila na problem nasilja među ženama Nina nije pozvala nikoga, pa je iz publike nije bodrio ni suprug Bernard Krasnić. No uz nju je bio posljednjih desetak dana, koliko je uvježbavala svoje monologe. Da joj bude lakše, pomogle su joj kolegice Sanja Vejnović i Kristina Krepela koja je s Ninom na tren zamijenila uloge. Krepela, naime, pjeva u showu “Zvijezde pjevaju”, dok Nina glumi. Sve su se zajedno borile za isti cilj - za žene svijeta!

- Nikad se nisam susrela s nasiljem, no mnoge ga žene trpe. Poražavajuće su brojke žrtava i s godinama se ne smanjuju. Zato poručujemo, volite se onakvima kakve jeste - poručila je Kristina Krepela.

Svi sudionici predstave na kraju su otpjevali obrađenu verziju pjesme Leta3 “Riječke pičke”, a na pozornicu su se popele autorica Eva Ensler i Zdenka Kovačiček. Publika je cijelo vrijeme pljeskala i vraćala ih na bis, a Zdenka je nakon predstave nastavila pjevati svoje velike hitove.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?