Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE RIJEČANA

Sharbini: Pobjedu nad Dinamom poklanjamo navijačima

Rijeka slavlje
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/9
26.10.2015.
u 08:56

- Znali smo da ako ćemo držati tempo da ćemo doći do šansi. Velike čestitke igračima, ustrajali su i vjerovali da mogu. Pobjeda puno znači. To su utakmice gdje je puno emocija. Neka pobjeda bude poticaj i dodatan motiv - rekao je Kek.

Rijeka je u derbiju 14. kola HNL-a svladala Dinamo sa 2:1 te tako gurnula modre na treće mjesto. Riječani su sada drugi, a profitirao je i Hajduk koji je sada vodeća momčad lige. Pobjednički pogodak za Riječane u sudačkoj je nadoknadi zabio Anas Sharbini.

- Dugo me nije bilo, ali vratio sam se na pravi način. Bila je odlična atmosfera, ova pobjeda dar je navijačima. Presretni smo. Pun stadion, prva pobjeda u HNL-u nad Dinamom nakon dugo vremena, prestigli smo ih na tablici, zabili gol u zadnjoj minuti. Sve se idealno posložilo. Zasluženo smo pobijedili - rekao je Anas Sharbini, prenosi stranica Rijeke.

Riječki trener Matjaž Kek je istaknuo:

- Vrijedna pobjeda, u derbiju s puno nervoze. U prvom poluvremenu smo previše energije trošili na nervozu. Znali smo da ako ćemo držati tempo da ćemo doći do šansi. Velike čestitke igračima, ustrajali su i vjerovali da mogu. Pobjeda puno znači. To su utakmice gdje je puno emocija. Neka pobjeda bude poticaj i dodatan motiv.

Prvi gol za Rijeku zabio je Miral Samardžić.

- Igrali smo svoju igru, bila je teška utakmica. Trud se isplatio i zasluženo smo pobijedili - izjavio je branič Rijeke.

>> Rijeka u sudačkoj nadoknadi pobijedila Dinamo i bacila ga na 3. mjesto

Komentara 6

DU
Deleted user
10:49 26.10.2015.

Meni se čini da su suci nakon silnih pritisaka preko medija na njih, počeli sve dvojbene situacije suditi kontra Dinama bojeći se reakcija javnosto,pogotovo nakon onih prijetnji Mariću od kum Ljube! Dok su igrači Dinama bili kompletni Rijeka igra prljavo s očitom namjerom da isprovociraju i dignu atmosferu što su na kraju i uspjeli.Svaki start igrača Rijeke na granici kartona,svaka sudačka odluka za Dinamo diže stadion na noge,kao da se igra u Beogradu!Ne možeš braniti glupost Taravela,ali pitanje da li je uopće bilo dodira glavama a Crnogorska junaćina pada kao pokošena .Taj Vešović je trebao dobiti drigi žuti zbog pokuśaja iznuđivanja penala ali sudac se nije usudio dati mu drugi żuti.Ne može se reći da Rijeka nije zaslużeno pobijedila ,ali dojam je da je Dinamo i sa 10 igraća bio bolji.

ZO
zoom
09:53 26.10.2015.

za pobjedu zahvali samo taravelu jer je dinamo zbog njega igrao 60 minuta s igračem manje, a do isključenja je vodio sa 0:1

DO
dommar36
10:47 26.10.2015.

a nego.kome cete poklonit? cestitam.rijeci kao dinamovac od srca...moralo se i to dogodit jednom nakon toliko vremena...vidit cemo na kraju sezone sto ce bit kad se podvuce crta....al. iskreno gadi.mi se sve kad dinamo dobije utakmicu i osvoji naslov ondaa smo dopingirani kupljeni i.slicno ...uvijek neka omalovazanja umjesto da bude.mir jer ovo je sport a ne rat ..a sad koliko.ko uzmia krade...nazalost to se dogadja u svim segmentima drustva zivota a da puno toga nit ne znamo...novac tj kapitalizam je uzeo maha svugjde i ljudske vrednote danas postoje u vrlo malim.postocima..samo kako iskoritit nekog u svoju korist...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije