Pohvale iz Engleske

Wenger otkrio prvu asocijaciju na Dinamo: 'Odmah sam vidio da je poseban!'

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
15.09.2015.
u 16:48

- Dinamo je imao dva igrača u to vrijeme o kojima se pričalo, jedan je bio Modrić, a drugi Eduardo. Obojica su imala sjajne karijere!

Dinamo sutra u prvom kolu Lige prvaka na Maksimiru dočekuje Arsenal. Isti je to protivnik protiv kojeg su se modri 2006. godine pokušali domoći najelitnijeg nogometnog natjecanja, ali bezuspješno jer su Englezi slavili s ukupnih 5:1. Arsene Wenger i dalje je na klupi 'topnika', a otkrio je koja mu je prva asocijacija kada se spomene hrvatski prvak.

- Naravno, odmah se sjetim Eduarda. Vidio sam ga u tom susretu na Emiratesu i odmah sam shvatio da ima nešto posebno u sebi. Bio je mladi Brazilac koji se uklopio u potpuno drugačijoj zemlji pa sam znao da prilagodba na Arsenal neće biti problem ako ga dovedem, rekao je Wenger pa nastavio:

- Bio sam zadovoljan što smo ga doveli, a tih 9 ili 10 milijuna funti zapravo uopće nije puno za napadača njegove kvalitete. 

Prisjetio se trener londonske momčadi i još jednog igrača koji je tada igrao za plave.

- Dinamo je imao dva igrača u to vrijeme o kojima se pričalo, jedan je bio Modrić, a drugi Eduardo. Obojica su imala sjajne karijere!

Trener Arsenala prisjetio se i Eduardove ozljede, ali i još jednom pohvalio bivšeg vatrenog.

- Žalimo zbog grozne ozljede koju je pretrpio, ali bio je sjajan napadač. Imamo lijepe uspomene za njega, a znam da i on voli ovaj klub. Kada god smo se susreli, uvijek je isticao visoko mišljenje o klubu.

Za kraj je Wenger povukao paralelu između onog Dinama i ovog današnjeg.

- Dinamo je tada bio iznimno jak, a sada se vratio na tu razinu!

>>Rodni Mostar je zaboravio. Ne javlja se bivšim suigračima, ni prijateljima...

>>U Zagrebu nam je puno toga na kocki, lako se može ispasti iz Lige prvaka

>>Dinamo utakmicu čeka u svom hotelu na stadionu Maksimir

Komentara 12

GA
gadimise
18:05 15.09.2015.

Ja sam se sjetio dana kada je arsenal gostovao 2006g. ugradu ludnica od jutra autobusi stižu iz cijele hrvatske, karta može koštatiti koliko god , stadion se rasprodao ma predobro, maksimirska puna ljudi, ma joj neprocijenjivo i predobro , a kad će nam biti ponovo tako?? valjda bude ponovno jednom tako jednostavno mora!! Dinamo purgerima!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:09 15.09.2015.

@pan-am; kakvi su tek drugi kad je on takav klasu iznad ?

ST
stefj
17:57 15.09.2015.

Po naslovu ispada da je Dinamo taj s posebnim potrebama... No da vidimo i to čudo od Arsenala. Bit će vaterpolo rezultat, ali nema veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije