MODRIĆ NA KLUPI

Bayern slomio madridski Real i osvojio Audi kup!

Bayern
Reuters/PIXSELL
05.08.2015.
u 23:06

Lewandowski je zabio jedini pogodak u pobjedi od 1:0

Bayern je osvojio Audi kup pobjedom protiv madridskog Reala od 1:0! Junak dvoboja bio je Robert Lewandowski, a zabio je pogodak u 88. minuti te bacio u trans prepune tribine stadiona u Münchenu.

Real Madrid u polufinalnom je dvoboju sa 2:0 svladao Tottenham , dok je Bayern na domaćem terenu sa 3:0 nadvisio Milan . Sada će se ove dvije momčad naći u finalu Audi kupa. Luka Modrić se našao na klupi jer je Rafa Benitez procijenio da se naš reprezentativac mora malo odmoriti.

Zanimljivo, od prve minute na "suprotnim stranama" našli su se Xabi Alonso i Toni Kroos. Španjolski veznjak godinama je branio boje Real Madrida, no onda prošle sezone prešao u Bayern, dok se Toni Kroos vratio na Allianz Arenu u dresu madridskog Reala.

Bayern je dominirao, pritiskao Madriđane, a najveću priliku u 45. minuti imao je Mario Götze. Douglas Costa je probio lijevu stranu, povratnom loptom pronašao Göetzea čiji udarac iz blizine brani Navas. Real Madrid je bolje otvorio nastavak susreta, Toni Kroos je u 50. minuti iz slobodnog udarca tukao sjajno preko živog zida, ali Neuer je još ljepšom reakcijom spasio svoja vrata. Inače, Luka Modrić u igru je ušao u 57. minuti.

A za promašaj dana pobrinuo se Lewandowski u 61. minuti. Opet je po lijevoj strani prohujao razigrani Douglas Costa, Brazilac je onda sjajno ubacio na peterac Madriđana, ali Lewandowski neometan iz mat situacije gađa pored gola. Niti sam napadač nije mogao vjerovati što je promašio u ovoj situaciji.

Iskupio se u 88. minuti kad je Douglas Costa ubacio s desne strane, a Poljak pravovremeno utrčao, pa sa samo tri metra matirao Keylora Navasa.

>> Tottenham slomio Milan 2:0 i osvojio treće mjesto na Audi kupu

Komentara 4

DU
Deleted user
08:28 06.08.2015.

Real jučer nebi zabio gol da se igralo do jutra. Osim što je počeo skoro pa s B kompletom, napad nije postojao. Prvi put da sam gledao izdanje Reala bez napada.

ED
Edomajka
10:29 06.08.2015.

Ja dosadniju utakmicu nisam gledao vec godinama, Real uopce nije isao u napad, a bavarci su se samo dodavali.

MU
muh
08:40 06.08.2015.

Sade se vidi ko je motor u Realu to nije Lukica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije