Novi sukob

Balotelli naljutio Gerrarda i suigrače pa im odgovorio: Prestanite dramiti!

Balotelli, Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
20.02.2015.
u 10:22

"Hvala ti Hendo što si mi dozvolio da izvedem penal, a vi ostali – prestanite dramiti. Pobijedili smo i to je jedino što se računa", napisao je Balotelli

Liverpool je sinoć pobijedio Bešiktaš sa 1:0, a jedini pogodak postigao je Mario Balotelli iz jedanaesterca u 85. minuti. No, upravo taj pogodak izazvao je zanimljivu raspravu nakon utakmice. Naime, talijanski nogometaš uopće nije bio zadužen za izvođenje tog kaznenog udarca. Kandidati su bili Sturridge i Henderson, ali Mario im je oduzeo loptu i naljutio ih. Nakon utakmice reagirao je Gerrard:

– Henderson je trebao pucati. Pravila su pravila, on je bio kapetan i to je bila njegova dužnost. Mario je ponovno bio nestašan i pokazao nepoštovanje. No, čestitam mu jer je bio precizan i jer je postigao gol – rekao je Steven Gerrard i pohvalio kapetana što je odlično reagirao i maknuo se na drugu stranu te nije Balotelliju stvarao probleme.

– Istina je, htio sam pucati, ali Balotelli  se osjećao samouvjereno i zabio je gol, a to je najvažnije.

Jutros se na Instagramu javio i sam Balotelli.

"Hvala ti, Hendo, što si mi dozvolio da izvedem penal, a vi ostali – prestanite dramiti. Pobijedili smo i to je jedino što se računa", napisao je Balotelli.

>>Bilić: Ništa nije gotovo, u uzvratu možemo slaviti!

Komentara 6

LU
lukateli1
10:52 20.02.2015.

Brzo ce on letit i iz Liverpula, ali gdje i za koliki novac? Za mnogo manji i u mnogo manji klub! Niko ne zeli b udalu u timu u sportu u kome se obrcu milijarde!

MS
matan.solaja
17:03 21.02.2015.

Svaki klub treba imati takvog igrača ,tko ima toliko samouvjerenja ,toliko drskosti sigurnosti u sebe ,dva minuta do kraja kod rezultata 0:0 on drsko ignorira kapitena ,trenera i odlučno kaže ovo je moja prilika koju neželim propustiti da i treneruru dokažem da griješi što me drži na klupi.Postigao je vrlo sigurno gol ,skoro da nije želijo da mu nitko čestita ,ali pokazao je drskost koju mora imati svaki vrhunski igrač a Mari to je pa koloko god to na izgled neizgleda tako.To je nekada mogao Šuker staviti prste na vratne žile da vidi koliko odkucaja se povišalo i onda hladnokrvna egzekucija.Bravo Marijo ja te razumijem i divim ti se ,posebno jer znam da si donirao milion dolara gladnoj dijeci u svojoj nekadašnjoj domovini i da ti novac nije najvažnija stvar na svijetu,mlad si i neće za tebe biti problem naći drugi klub ako te natjeraju.

MA
Majur
10:45 20.02.2015.

Tip je b.dala svoje vrste bio i ostat će takav uvijek.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije