Messi promašio penal

Rakitiću 90 minuta, Suarez zabio za pobjedu Barce protiv Athletica

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
23.08.2015.
u 20:30

Barcelona je tako pobjedom na vrućem gostovanju krenula u obranu naslova prvaka, a Luisa Enriquea može samo zabrinuti što je morao napraviti dvije prisilne izmjene

Treća sreća bila je za Barcelonu koja je napokon našla lijek za Athletic Bilbao i u prvom kolu španjolske lige pobijedila sa 1:0. Nakon što su ih Baski šokirali u Superkupu (4:0, 1:1), Katalonci su se osvetili u prvenstvu, a jedini pogodak zabio je Luis Suarez.

Nije to bila toliko dinamična utakmica kao u Superkupu, ali momčad Luisa Enriquea ovog je puta dominirala i zasluženo slavila. U prvom dijelu imala je tek nekoliko poluprilika, ali i neiskorišteni jedanaesterac.  Nakon što je Suarez srušen u kaznenom prostoru, Messi je namjestio loptu na bijelu točku, ali mu je Iraizoz odlično obranio.

A utakmica je odlučena u 54. minuti. Jordi Alba prošao je po lijevoj strani i ubacio na peterac, a Luis Suarez lijepo iz voleja zabio za, pokazat će se kasnije konačni rezultat.

Barcelona je tako pobjedom na vrućem gostovanju krenula u obranu naslova prvaka, a Luisa Enriquea može samo zabrinuti što je morao napraviti dvije prisilne izmjene jer su se ozlijedili Dani Alves i Sergio Busquets.

Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta i dio vrlo dobar, posebno u defenzivnom smislu, oduzeo je dosta lopti i zaustavljao napada Athletica, a rijetko je griješio u predaji lopte.

>>Iznenađenje! Juventus izgubio kod kuće, Mandžukić promašio zicer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije