Slavio je rođendan

Bilić prvo ušao u povijest, a onda na 'presicu' doveo navijača i sve oduševio!

Slaven Bilić
Foto: Screenshot
1/7
27.02.2016.
u 19:07

- Zabili smo, dvaput pogodili vratnicu i trebali dobiti jedanaesterac nakon prekršaja na Payetu. Ali, kao da smo htjeli biti što blaži, pristojni!

West Ham je danas pobijedio Sunderland s 1:0 i skočio na peto mjesto Premiershipa, mjesto koje sljedeće sezone vodi u Europsku ligu. Nije igra čekićara bila bajna, ali velike momčadi pobjeđuju i kad ne igraju na najvišoj razini.

- Presretan sam jer smo osvojili tri doista važna boda. Cilj ove momčadi je zabavljati ljude i pokušati osvojiti što više bodova do kraja natjecanja. Gdje će nas to odvesti, vidjet ćemo, rekao je Slaven Bilić nakon utakmice.

Inače, Bilić je danas ušao u povijest kluba. Naime, klub s današnja tri boda ima 43 boda nakon 27 kola, a to se nije dogodilo nikad u povijesti. Najviše su čekićari dosad nakon odigranih 27 kola imali 42 boda.

- Zabili smo, dvaput pogodili vratnicu i trebali dobiti jedanaesterac nakon prekršaja na Payetu. Ali, kao da smo htjeli biti što blaži, pristojni! Ovo je Premier liga, dok ne zabiješ drugi, uvijek postoji opasnost da ne primiš gol.

Zanimljivo, na konferenciju za novinare doveo je i jednog navijača West Hama koji je danas slavio 18 rođendan i tako oduševio novinare koji su bili prisutni, ali i sve medije u Engleskoj.

>>Bilić pobijedio i svog prethodnika te preskočio Manchester United!

Komentara 28

RI
rikavac
19:17 27.02.2016.

Respect Bilicu.!

SC
schwabo
19:54 27.02.2016.

Bravo Slavene, veliki sportaš i veliki čovjek si uvjek bio

Avatar jura37
jura37
20:13 27.02.2016.

Danas se nogach igra radi para i sponzora, pogled na real, al srce nogometa je u klubovima koji igraju da zabave ljude, horde navijaca i razvijaju svoj omladinski pogon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije