NOVA POBJEDA

Chelsea je uvijek osvajao prvenstvo kad bi bili prvi u ovo doba

Diego Costa
Reuters/PIXSELL
26.12.2014.
u 16:27

Ovo im je četvrti put da su prvi na Boxing Day, a prva tri puta su osvojili prvenstvo

Chelsea je u prvoj utakmici 17. kola engleske Premier lige pobijedio West Ham 2:0 i time osigurao ostanak na vrhu ljestvice, a da je to bitno pokazuje povijest.

Dosad je Chelsea triput bio prvi na Boxing Day i sva tri puta osvojio je prvenstvo! Također, kapetan John Terry zabio je prvi put nakon 2006. godine dvije utakmice zaredom.

Vodeći pogodak je zabio u 31. minuti, a potom i Diego Costa u 62. minuti. A i da igraju prvo i četvrtoplasirana momčad lige nije se moglo primijetiti, jer su domaćini bili nadmoćniji, osim u posljednjih desetak minuta utakmice, kada su i gosti ozbiljnije zaprijetili.

>> Ocjene, prvenstvenu ljestvicu i statistiku pogledajte na Goal.com

>> Jose Mourinho: Ovdje nema Božića i Nove godine, samo nogomet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije