ODLAZAK

Cole napušta Chelsea: Žele ga Real, Liverpool, Tottenham...

Ashley Cole
PA/Pixsell
20.05.2014.
u 20:58

Prema pisanju španjolskih medija Real je Coleu spreman ponuditi dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura. A osim Reala u svojim redovima rado bi ga vidjeli i Liverpool te Tottenham.

Ashley Cole odlučio je kako će nakon osam provedenih godina na Stamford Bridgeu napustiti Chelsea. Ovom 33-godišnjem Englezu ugovor s klubom istječe ovo ljeto, a kako dosad nije dobio ponudu za produljenjem, rastanak je logičan.

- Važem opcije gdje ću igrati sljedeće sezone s agentom, a nažalost se čini da Chelsea nije jedna od njih. Hvala Chelseaju što mi je osam godina ovdje bilo zadovoljstvo raditi, hvala svom osoblju i igračima. Prošli smo puno toga, dobrog i lošeg. I naravno, hvala navijačima, mogu vam reći samo hvala što ste nam dali samopouzdanja da osvojimo neke nevjerojatne trofeje - poručio je Cole.

A ponuda mu neće nedostajati. Prema pisanju španjolskih medija Real mu je spreman ponuditi dvogodišnji ugovor vrijedan 10 milijuna eura. A osim Reala u svojim redovima rado bi ga vidjeli i Liverpool te Tottenham.

Cole je nedavno odlučio zaključiti reprezentativnu karijeru nakon što ga izbornik Roy Hodgson nije stavio na popis putnika za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

>> Toure želi otići iz Cityja jer mu je klub zaboravio čestitati rođendan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije