u zračnoj luci

Ovo je Davor Šuker kazao po povratku iz Bangkoka

Davor Šuker
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
06.12.2014.
u 13:15

- Drago mi je što ste me dočekali, napokon sam se vratio, rekao je predsjednik HNS-a.

Davor Šuker, predsjednik HNS-a stigao je nešto prije podneva u zagrebačku zračnu luku nakon boravka u Tajlandu.

I dok se u hrvatskom nogometu podiglo mnogo prašine zbog neodigranog derbija Dinama i Hajduku te prosvjeda u Splitu protiv HNS-a, Šuker je za to vrijeme u Bangkoku, kako je rekao, dogovarao 'unosne poslove' te igrao na humanitarnoj utakmici. Stoga se s nestrpljenjem iščekivao njegov povratak.

- Hvala što ste došli. Zadovoljan sam što ste me ovdje dočekali. Evo napokon sam se vratio. A glasnogovornik HNS-a informirat će vas kada ću dati sljedeću izjavu - kratko je kazao Šuker na Plesu, a još jučer je bio nešto konkretniji poručivši iz Bangkoka:

- Nemam namjere odstupiti, pa zašto bih? Uvijek sam spreman na razgovor ali ne pristajem na ultimatume, u ostalom ima bezrezervnu podršku saveza, a za dan, dva obratiti ću se medijima.

>>Šuker se javio iz Tajlanda: Tvrdi da nije pobjegao i najavljuje tužbu!

>>Brleković: Neka Šuker pokaže koliko je novca potrošio na putovanja

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 60

LI
lixeGZ
15:01 06.12.2014.

jadna nam država u kojoj se ovakovi poput šukera i mamića tretiraju kao domoljubna opozicija ovim još samo malo vladajućima ! i mi se stvarno pitamo kaj smo Bogu zgriješili ?

Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
13:01 06.12.2014.

Šuker je napravio samo jednu grešku sa svojim odlaskom na Tajland : ŠTO SE VRATIO SA TAJLANDA.

MB
Marlon Brando
14:46 06.12.2014.

"Ovo je Davor Šuker kazao po povratku iz Bangkoka" : Ma da,sve super,svaki dan sushi sa kavijarom za doručak,jastog za ručak,trebe dobre a jeftine,odjela po mjeri prava bagatela,ma ima svega ak imaš love (unutarnji monolog : naročito ak je tuđa,he,hee ). Problemi,Hajduk ? ma nemojte me sada to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije