NEMA PUKNUĆA

Dejan Lovren izbjegao najgore, pauzirat će maksimalno tri tjedna!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
15.12.2015.
u 08:20

Nije riječ o puknuću koljena već samo o posjekotini

Dobre vijesti dolaze uz Engleske! Magnetska rezonanca pokazala je da se kod Dejana Lovrena ne radi o puknuću koljena već je riječ samo o posjekotini.

To znači da će pauzirati svega dva do tri tjedna te da unatoč strašnom prizoru nema veće opasnosti. Sreća je to u svakom slučaju jer prema bolnoj grimasi našeg reprezentativca činilo se da bismo mogli svjedočiti strašnijem scenariju.

- Razgovarao sam s Dejanom i rekao je da se osjeća dobro, vjerujem da ćemo u ovom slučaju imati sreće i da će se naš igrač brzo vratiti na travnjak - rekao je malo nakon utakmice trener Liverpoola Jürgen Klopp.

Bio je u pravu, hvala Bogu.

>> Strašna scena! Lovren teško ozlijeđen, liječnici mu nosili masku s kisikom!

Komentara 4

Avatar nula
nula
10:55 15.12.2015.

Uf, odlicna vijest . Opet "kramponi". Previse su kruti . ( igrao sam dugo nogomet , znam o cemu govorim ). Vrijeme je da Adidas nadje neko drugo rjesenje .

Avatar nula
nula
10:58 15.12.2015.

Nekima je zao sto se Dejan nije ozbiljnije povrijedio. Meni je zao ... vas .

PA
pajokola1
08:55 15.12.2015.

Žao mi je što se ozlijedio,ali da je neka igračina baš i nije,previše sklon kiksevima,zna odigrati fenomenalno,ali zna i upropastiti svoju momčad, više mi je žao Šifove ozljede jer on i Ćorluka su na zadnjem evropskom prvenstvu bili odličan tandem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije