'DONIO NAM VJERU'

Lovren: Pod Kloppom više treniramo, trčimo najviše od svih momčadi u Premierligi

Lovren Klopp
Foto: Reuters
1/5
23.11.2015.
u 22:10

- Prvoga je dana govorio o ljudima koji ne vjeruju u klub, no to se sada mijenja. Moramo nastaviti ovako i ići korak po korak. Trebamo zadržati vjeru u sebe i ritam.

Dejan Lovren oduševljen je novim trenerom Jurgenom Kloppom. Redsi su s novim trenerom u subotu uvjerljivo svladali Manchester City, a nastupio je i hrvatski reprezentativac.

- Bila je to sjajna partija. Imamo kvalitetne igrače i možemo pobijediti bilo koju momčad ako smo na 100 posto - rekao je Lovren pa pohvalio navijače.

- Bilo je sjajno slušati ih u utakmici sa Cityjem. Navijače Cityja uopće nisam čuo. Navijači nas podržavaju i oni su naš 12. igrač.

Klopp je nedavno rekao da je "Lovren odličan", a sada mu je hrvatski branič uzvratio komplimente.

- Što se promijenilo od dolaska Kloppa? Više treniramo. Trčimo više nego prije, više nego bilo koja momčad u Premierligi. Klopp nam je donio vjeru - rekao je Lovren pa dodao:

- Prvoga je dana govorio o ljudima koji ne vjeruju u klub, no to se sada mijenja. Moramo nastaviti ovako i ići korak po korak. Trebamo zadržati vjeru u sebe i ritam.

>> Klopp: Čuo sam svakakve priče o Lovrenu, ali meni je on odličan!

Komentara 1

Avatar links
links
08:33 24.11.2015.

opet puno pričaš, skoncetriraj se i čuvaj se kikseva koji ti se prečesto dogadjaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije