Ipak na Poljudu?

Dinamo želi da Zdravko Mamić bude na klupi uz brata Zorana

Zdravko Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
16.03.2016.
u 11:31

Iz hrvatskog prvaka zatražili su od Povjerenstva za Kup dozvolu da Zdravko Mamić bude na klupi kao predstavnik kluba.

Zoran Mamić, trener Dinama, jučer je najavio kako će na današnju utakmicu s Hajdukom u Split ići i njegov brat Zdravko, donedavni izvršni predsjednik, a sada savjetnik kluba.

- Zdravko ide u Split, kako na bi išao - rekao je na konferenciji za medije Dinamov trener.

Ipak, pitanje je hoće li Zdravko biti na utakmici jer u ložu i službene prostore na Poljudu ne smije, a ono što mu je 'predložio' predsjednik Hajduka Marin Brbić također ne bi bilo baš pametno rješenje.

– Zdravko Mamić može ići na tribine, to mu je dopušteno i nitko mu ne smeta. Može na zapad ili istok. Ili najbolje na jug, gdje su navijači Dinama. A što se mene tiče može i na sjever – poručio je Brbić.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

No, kako pišu 24sata, u Dinamu su došli na ideju da savjetnik kluba sjedi na klupi uz brata Zorana. Žele da Zdravko na klupi na Poljudu bude kao predstavnik kluba, a navodno to prema propisima i može. Dodaje se kako su iz hrvatskog prvaka zatražili od Povjerenstva za Kup dozvolu da Zdravko Mamić bude na klupi kao predstavnik kluba za što mu ne treba nikakva posebna licencija.

Vidjet ćemo hoće li Povjerenstvo odobriti Dinamov zahtjev, a u slučaju odbijenice Mamić će najvjerojatnije utakmicu pogledati u hotelu.

>>Brbić: Neka Zdravko Mamić ide na jug s navijačima Dinama

Komentara 24

21
215794
11:45 16.03.2016.

Zao mi je Hajduka tj imena hajduk posebno ovih mladih igraca trenera koji su zatocenici ove vlastite takozvane ozne na celu s brbicem I zaludjenom torcidom

DU
Deleted user
11:44 16.03.2016.

hahahahahaha...

SM
SmellsLikeŠit
11:39 16.03.2016.

hahahahahahahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije