Incident u Splitu

Dinamova kapetana Domagoja Antolića pljunuli u poljudskoj loži

Domagoj Antolić
Foto: Pixsell
1/7
11.08.2016.
u 12:58

Prilikom proslave prvog Rogova pogotka jedan Hajdukov navijač je pljunuo Domagoja

Dinamov kapetan Domagoj Antolić doživio je neugodnost u svečanoj loži splitskog stadiona za vrijeme derbija Hajduk – Dinamo (0:4).

Naime, prilikom proslave prvog Rogova pogotka jedan Hajdukov navijač pljunuo je Domagoja, piše Dalmatinski portal.

U 45. minuti Marko Rog zabio je za vodstvo plavih. Domagoj Antolić nije igrao zbog želučane viroze, a na sredini terena uspješno su ga zamijenili Benković i Jonas.

>>Trener Ataman: Osoba koja je pljunula na Obradovića nije čovjek

Komentara 76

DR
draxy
13:13 11.08.2016.

Sada će vjerovatno prijaviti i Antolića za remećenje javnog reda i mira.

DU
Deleted user
13:18 11.08.2016.

Naravno , stara priča , jedino je hajdukovcima dozvoljeno u Maksimiru veseliti se golovima Hajduka i pobjedama (jako , jako rijetko ) a da ih nitko ne dira osim možda pojedinačnih dobacivanja. Nasuprot tome ni u ludilu nikome nije dozvoljeno veseliti se bez posljedica golovima i pobjedi Dinama u Splitu. Najgore od svega što je to postalo toliko uobičajeno da se tolerira kao nešto normalno i prihvatljivo bez ikakvih posljedica. Primitivizam i agresivnost na djelu a onda nikakvih sankcija , isprika i osuda , pogotovo iz njihove sredine nego takvi postaju glavne face i ljubimci torcide koja je ništa drugo nego skupina agresivnih divljaka .

RZ
rebel.zg
13:07 11.08.2016.

Tovarska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije