liga prvaka

Dinamovci bez Ćorića na uzvrat s Folom. Mamić: Nema pritiska!

Ante Ćorić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
21.07.2015.
u 10:06

– Naravno da bi sve bilo ljepše s tri pobjede, ali ne treba stvarati probleme, kaže trener Mamić

Nogometaši Dinama u ranim su jutarnjim satima okupirali zagrebačku zračnu luku te puni optimizma krenuli prema Luksemburgu gdje ih očekuje uzvrat s Folom Esch.

– Vjerujem da ćemo biti bolji nego u posljednjim utakmicama, ali i da ćemo se plasirati u sljedeću fazu natjecanja. Teško je nešto izmisliti u kratko vrijeme, ali znamo da trebamo više trčati i biti koncentriraniji – kazao je trener Zoran Mamić, piše Goal. 

Je li vas malo šokirao ovako slab ulazak Dinama u novu sezonu i osjećate li pritisak?

– Naravno da bi sve bilo ljepše s tri pobjede, ali ne treba stvarati probleme. To je normalno, nismo ni mi pretplaćeni samo na pobjede. Ne osjećam pritisak. Naravno, postoji velika važnost ove utakmice, a tko se s time ne može nositi, ne može niti biti igrač Dinama. Vidio sam po reakciji momčadi u Osijeku da stvari idu nabolje.

Igrački kadar?

– Bit će nekih izmjena. U Zagrebu je zbog velikog broja našeg kadra ostalo 10-ak igrača, među njima i Ante Ćorić koji se tek oporavio od ozljede – završio je Zoran Mamić koji protiv Fole na raspolaganju neće imati ni Pavičića, Antolića, Schildenfelda, Radonjića, Husejinovića...

>>Filip Benković: Suspendiran, izbačen iz reprezentacije, a jučer zaigrao za Dinamo

Komentara 8

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
11:17 21.07.2015.

Fernandes se vraća i momčad ipak bude kompletnija nego što je to bilo prije tjedan dana. Nije mi jasno jedino zašto ne povuku Šovšića iz Lokomotive kad ga sad svi toliko hvale i igra vrhunski zašto mu onda ne dati šansu!

Avatar cluesblues
cluesblues
11:33 21.07.2015.

gledal sam tekmu lokosa i istre i mogu samo rec da je sovsic doktor nogometa za onog machiada, a dinamo je upravo najtanji na toj poziciji (ako izuzmemo struku koja ne postoji), pogotovo sad kad nema corica, a i ne moze sve pocivat na ledjima tog klinca, ipak je on jos pre mlad)…ali veliki trener zoki ima svoju "viziju", ima svog goncala i slicne poluigrace koje uporno gura mada nisu uopce igraci za prvu ligu a pogotovo za dinamo…dinamu prije svega treba trener, neko ko ce iz ove skupe grupe pojedinaca napravit kvalitetnu momcad, a zokiju to ne uzpjeva vec drugu sezonu, i dalje igraju ko da su se prvi put sreli i gaze jedan drugom po nogama…ak su mogli dat tolke silne milijune za roga koji objektivno ne vrijedi ni 10% kolko je placen, onda bi se sigurno moglo nac love za sovsica koji igra u odlicnoj formi i koji bi hranil napadace loptama i drzal sredinu terena…ali ak nas sutra fola izbaci iz europe, onda nam nece trebat ni coric ni pjaca, a na zalost prema do sad vidjenom, to nebi uopce bilo iznenadjenje...

ZV
zvonimir13
15:41 21.07.2015.

Treba imat strpljenja za Roga i Ćorić ti dečka su budućnost i imaju ćuku...al pod mus moraju proć bar u 4.kolo!Šovšić je potpisao za Lokose i pod nadzorom je struke plavih,samo i pavičića su povukli pa se ozljedio.Treba vidit zašto ima toliko ozljeda a početak sezone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije