Matjaž Kek:

'Dubok naklon igračima, izdržali su i pokazali veličinu! Ovo je šlag na tortu'

NK Rijeka
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
13.05.2014.
u 22:47

- Danas smo mi bili ti koji se veselimo. Potpuno zasluženo. Sad još moramo odraditi to zadnje kolo, a onda na zasluženi odmor - rekao je Kek.

Matjaž Kek donio je prvi trofej na Kantridu. Sezona u kojoj su Riječani igrali u skupinama Europske lige okrunjena je osvajanjem Hrvatskog kupa i to s dvije pobjede protiv Dinama u finalu.

- Potpuno smo zasluženo osvojili trofej, ali danas nije bilo lako. Dinamo je bio vrlo agresivan, a nekim igračima su se noge tresle. Sve je sretno završilo i moj dubok naklon igračima, izdržali su, a to je veličina ovih igrača, kojima od srca čestitam. Pobijedili smo jedan veliki Dinamo bez da nismo primili gol u dvije utamkice. To je šlag na tortu naše sezone - rekao je Kek pa nastavio:

- Danas smo mi bili ti koji se veselimo. Potpuno zasluženo. Sad još moramo odraditi to zadnje kolo, a onda na zasluženi odmor.

Trener Dinama Zoran Mamić priznao je kako je Rijeka u dvije utakmica bila bolja momčad.

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Čestitke Rijeci. Nismo zabili gol u dvije utakmice i to je glavni razlog poraza u finalu. Alibi nećemo tražiti u ozljedama igrača, ovo je potpuno zaslužena pobjeda Rijeke - rekao je Mamić.

>> Rijeka bolja od Dinama i u uzvratu za treće Rabuzinovo sunce!
>> Tomečak: Za ovo smo živjeli; Šimunić: Sudac nam nije svirao penal

Komentara 2

TO
tompa
09:40 14.05.2014.

Neka su dobili taj usrani Dinamo. Ovaj Dinamo nije svetinja.

DU
Deleted user
07:25 14.05.2014.

Kad se uloži u dobrog trenera, kad ga se ne najuri nakon poraza nego mu se da da svoj rad kapitalizira na duži rok, onda se dobije ova Rijeka. Svaka čast igračima, treneru, ali i upravi na dobrim odlukama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije