OBJAVLJENA KNJIGA

Guardiola priznao da mu je poraz od Reala najgori u karijeri

Pep Guardiola
Reuters (Ilustracija)
04.08.2014.
u 15:01

- Piši štogod želiš i kritiziraj što želiš u knjizi, ali za vrijeme sezone nemoj ništa pisati što vidiš iza zatvorenih vrata - rekao je autoru knjige.

U ponedjeljak 4. kolovoza u prodaji se našla knjiga "Herr Pep" o sadašnjem treneru Bayerna Pepu Guardioli, koju je napisao Marti Perarnau, novinar iz Barcelone koji je 1980. godine na Olimpijskim igrama u Moskvi predstavljao Španjolsku u skoku u vis. Knjiga je objavljena na katalonskom i španjolskom, a u planu su i izdanja na engleskom i njemačkom i autorizirana od strane Pepa Guardiole.

"Piši štogod želiš i kritiziraj što želiš u knjizi, ali za vrijeme sezone nemoj ništa pisati što vidiš iza zatvorenih vrata," rekao je Guardiola piscu dok su se dogovarali da pisac provede 200 dana u godini s trenerom i bude na mjestima i razgovorima za koje bi mnogi dali i desnu ruku. I nekoliko mjeseci Perarnau je izdržao.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Josep Guardiola - čovjek koji je stvarao svjetske prvake 2010. i 2014. godine

Komentara 3

DA
darmar
17:59 04.08.2014.

Ovaj prepotentni covjek je osakatio Heykensovu vrhunsku Bayernovu momcad, sto se najbolje vidilo u sudarima sa Realom. Borusiu u finalu Cupa dobio uz sucevu pomoc.

MT
mladen.turcic
19:24 06.08.2014.

on je najveca greska bayerna

MT
mladen.turcic
19:26 06.08.2014.

koliko je samo kvaran da manđu nije stavljao u ekipu samo da nebude naj strijelac. a i ja nebi mjesao penale i normalne golove.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije