Olić ni na klupi

Halilović asistirao u visokoj pobjedi Sportinga, Bayern nastavio s pobjedama

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
22.01.2016.
u 22:25

Spomenimo da je za HSV do 69. minute igrao Ivo Iličević, dok trener Ivicu Olića uopće nije uvrstio u momčad, a u njemačkim medijima to je objasnio lošom formom na pripremama.

Nogometaši Bayerna i nakon zimske stanke nastavili su s pobjedama. U 18. kolu Bundeslige slavili su na teškom gostovanju protiv HSV-a sa 2:1. Glavnu ulogu odigrao je ponovno Robert Lewandowski koji je zabio oba gola za Bavarce. 

Prvi je zabio u 37. minuti, drugi u 61., a u međuvremenu je Xabi Alonso postigao autogol. Poljski napadač ove je sezone u Bundesligi 17 puta tresao mrežu u 18 nastupa.

Spomenimo da je za HSV do 69. minute igrao Ivo Iličević, dok trener Ivicu Olića uopće nije uvrstio u momčad, a njemačkim medijima to je objasnio lošom formom koju je hrvatski reprezentativac iskazao na pripremama.

U prvoj utakmici 21. kola španjolskog prvenstva Sporting Gijon razbio je Real Sociedad sa 5:1. Carmona i Adi zabili su već u prvih devet minuta, a do kraja je za domaćine tri gola zabio Sanabria. Za goste je počasni gol postigao Carlos Vela.

Alen Halilović u igru je ušao u 75. minuti, a samo šest minuta kasnije asistirao je za posljednji gol na utakmici.

>>Mihajlović: Milan raste, još uvijek možemo osvojiti naslov

Komentara 2

OT
onaj-tamo
23:45 22.01.2016.

Halilovicu svako dobro - ali cinjenica je sljedeca: Halilovic na klupi - Sporting vodi 4-1 . Gledao sam dosta utakmica Sportinga i vidi se da Hlilović zna, da ima potez - al j... te kolko je sebičan, statisticki vjerojatno uu rangu Ronalda. Koliko puta je nanizao po 2-3igraca (mislim na prijašnje utakmice) i onda puca makar ima suigraca u 10puta boljoj poziciji - samo da se riješi te sebicnosti vec sad bi mogao igrati u puno boljem klubu...

Avatar zagorac2
zagorac2
04:12 23.01.2016.

asistirao ali ipak je na klupi a stvarne zvijezde I stvarna kvaliteta ne sjedi na klupi ni onda kad im neide 100 % ali I kad im neide dobri su jos uvjek bolji od prosjecnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije