Hamdi Salihi:

Odbio sam ponudu iz Grčke jer želim igrati u Ligi prvaka!

Hamdi Salihi
Foto: NordPhoto/PIXSELL
18.08.2015.
u 19:30

' Dinamo je dobar, ali ne bojimo se nikoga! Imamo odličnu momčad, odbio sam zanimljivu ponudu iz Grčke kako bih pomogao klubu da ostvari povijesni uspjeh i plasira se u Ligu prvaka.'

Skenderbeu s Dinamom igra povijesnu utakmicu! Iako to nije običaj, Albanci su odgodili utakmicu 1. kola domaćeg prvenstva protiv Vllaznije, koja se trebala igrati 22. kolovoza, kako bi se što bolje pripremili za uzvrat.

Napadač Skenderbeua Hamdi Salihi (31) najbolji je igrač albanskog prvaka! Zovu ga “bombarder” i zasad je najbolji strijelac u kvalifikacijama za Ligu prvaka s pet pogodaka u četiri utakmice:

– Dinamo je dobar, ali ne bojimo se nikoga! Imamo odličnu momčad, odbio sam zanimljivu ponudu iz Grčke kako bih pomogao klubu da ostvari povijesni uspjeh i plasira se u Ligu prvaka! Nadam se da ćemo uspjeti – kaže Salihi, koji je od 2009. do 2012. godine igrao u Rapidu.

Golemo je zanimanje albanskih navijača za okršaj s Dinamom. Kapacitet Elbasan Arene je 12.800 gledatelja, Dinamo ima pravo na 700 ulaznica, a u pretprodaji ih je prodano već oko 9000, čije su cijene od 300 leka (oko 16,5 kuna) do 6000 leka (VIP lože, oko 330 kuna)!

Podsjetimo, Skenderbeu nema Uefinu dozvolu za igranje europskih utakmica u svom gradu Korči pa će s Dinamom igrati u Elbasanu i stoga je osigurao besplatan prijevoz autobusima od Korče do Elbasana i natrag za svoje navijače! U 3. pretkolu, kad je Milsami gostovao u Elbasanu, na stadionu je bilo 8000 gledatelja, od toga ih je čak 6500 doputovalo iz Korče...

U Elbasanu su spremni i za dolazak Bad Blue Boysa, ali nadaju se da zbog, kako piše portal Albaniansport, “prijateljstva albanskog i hrvatskog naroda neće biti sukoba”.

Međutim, policija će poduzeti potrebne organizacijske mjere, bit će temeljitih provjera na graničnim prijelazima, a direktor Elbasan Arene Dritan Kadia kaže:

– Ulaznice su personificirane i tko nije na popisu koji smo dobili od Dinama, neće ući na stadion...

>> Albanski Skënderbeu živi u Ulici Niko Kovaçi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije