POHVALE

Hasan Salihamidžić: Mandžukić je ključni igrač Juventusa!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.03.2016.
u 13:34

- Mario Mandžukić je ključni igrač! Bit će još jači i bit će u boljem ritmu nego prije dva tjedna.

U srijedu Bayern i Juventus igraju uzvrat osmine finala Lige prvaka, nakon 2:2 u Torinu. Bivši proslavljeni bh. as Hasan Salihamidžić igrao je za oba kluba, a u ekskluzivnom intervjuu za Goal rekao je:

- Bayern je favorit. Poraz od Mainza i remi s Borussijom Dortmund nemaju veze. Ali ne zaboravimo da Juve može više nego u prvoj utakmici. Iako je Bayern kod kuće neprikosnoven. Mislim i nadam se da će Bayern proći. No, doći ću na stadion i nadati se sjajnoj utakmici, kao što sam napravio i u Torinu.

Posebno je pohvalio Marija Mandžukića.

- Važan je za Juve povratak Chiellinija, te što su svi ostali glavni igrači na raspolaganju. Mario Mandžukić je ključni igrač! Bit će još jači i bit će u boljem ritmu nego prije dva tjedna. Pa je tu Paulo Dybala, ali najvažnije je pitanje kakav će biti Paul Pogba. U prvoj utakmici sat vremena ga nije bilo nigdje, izgubio je previše lopti, dok je u završnici pokazao klasu.

>> Što je još Salihamidžić rekao pročitajte ovdje

>> Ma kakav Balotelli, jedini Super Mario je Hrvat Mandžukić!

Komentara 5

RI
rikavac
17:01 14.03.2016.

Mandzukic je napadac i njegov je zadatk da daje golove ali on to ne radi, kad je dao go i koliko je dao ove sezone. Ako nam je on napadacka uzdanica na Euru mi neceno gola dati a kamoli skupinu proc.Ne spori niko njegovo trcanje pozrtvovnost odbrani u napadu al trebaju golovi,golovi.Ni imamo takve igrace nama treba napadac ali ga mi u Mariu nemamo.

GD
Gospon Drug
15:32 14.03.2016.

Mandzo je kljucan igrac poslije tekme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije