pregovori u tijeku

Hrvatska Bayernu 'krade' Benka!

Fabian Benko
Foto: Instagram
26.08.2015.
u 18:53

Fabian Benko mlada je nada minhenskog Bayerna, a ovoga ljeta upisao je nekoliko prijateljskih nastupa za prvu momčad pod vodstvom Josepa Guardiole...

Hrvatska reprezentacija do 17 godina mogla bi prije Svjetskog prvenstva u Čileu dobiti veliko pojačanje. Naime, čelnici HNS-a u aktivnim su pregovorima s članom njemačkog Bayerna Fabianom Benkom, igračem hrvatskih korijena.

Fabian Benko rođen je 5. lipnja 1998. godine, a godinama je standardni reprezentativac u mlađim kategorijama Njemačke. Zanimljivo, Benko se ovoga ljeta našao i na pripremama s prvom momčadi Bayerna, a pod vodstvom Josepa Guardiole upisao je i nekoliko nastupa na prijateljskim utakmicama. A sada bi, na Svjetskom prvenstvu u Čileu, mogao zaigrati za Hrvatsku.

Fabian Benko igra na poziciji polušpice, ali može djelovati i na krilnim pozicijama. A o njemu i sam Guardiola ima visoko mišljenje.

A što je nedavno o Fabianu Benku izjavio Pep Guardiola, pročitajte na portalu Goal.com

>>Guardiola hvali Benka: Dobar je, ali mora ići korak po korak

Komentara 7

DE
derin
19:27 26.08.2015.

Hvala Bogu da su se sjetili naših mladih vanka, jos treba sačuvati trograncica da ga Nijemci ne uzme, treba se boriti za malog pulisica, kuscevica i jos dosta naših mladih koji su pod zastavama Austrije, švicarske i dr., izgubili smo zlatana, a mogli smo s njim Europu pokoriti.

Avatar slavonac13
slavonac13
22:44 26.08.2015.

Bayernu??? Njemackoj moj novinare.

JT
Jedan_tamo
21:12 26.08.2015.

@derin @Mijat vrdoljak: Ah, cujte, moje misljenje, Zlatan je krstio svoju djecu ukoliko ja znam (mozda zbog supruge ili drustva/okruzenja u kojem zivi), ali ipak, nas nebih rekao da je bas bio. Sto se tice ostalog sto si derin-e napisao, po mome misljenju bilo bi vrijeme da jedan (dobar) nas igrac za Njemacku zaigra, duzni smo jednoga im dati, kao da imamo malo igraca... nas je saka, ali u sport-u kao i prije u ratovima smo elita, tako da bi si to mogli priustiti. Kao sto sam napisao moje osobno misljenje - Pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije