Nesvakidašnja scena

Igrač Arsenala brutalno 'pokosio' suigrača, a njegova momčad primila gol!

Burnley
Foto: Screenshot
1/2
30.01.2016.
u 18:14

Izgledalo je bolno, Francuz je ostao ležati na travnjaku, ali se na sreću brzo pridignuo i nastavio igrati

Arsenal je u šesnaestini finala FA kupa pobijedio Burnley (2:1), a dobra vijest za Arsenea Wengera je i da se nakon ozljede u sastav vratio Francis Coquelin.

No, u 30. minuti trener topnika ostao je u šoku, baš kao i svi navijači Arsenala kada je Coquelin ostao ležati na travnjaku nakon brutalnog starta. Da stvar bude gora, nije mu uklizao protivnički igrač već njegov suigrač Kieran Gibbs. 

Izgledalo je bolno, Francuz je ostao ležati na travnjaku, ali se na sreću brzo pridignuo i nastavio igrati. Da stvar bude gora po Arsenal, Burnley je u nastavku akcije zabio za izjednačenje.

 

Arsenal je poveo u 19. minuti pogotkom Chambersa kojem je asistirao Sanchez. Vokes je poravnao rezultat u 30. minuti, a onda je Čileanac Sanchez donio pobjedu topnicima pogodivši u 53. minuti.

Manchester City je na krilima 19-godišnjeg Nigerijca Kelechija Iheanachoa u gostima potopio Aston Villu sa 4:0. Iheanacho je postigao hat-trick (4., 24. - 11m, 74.), a jednom je pogodio i Sterling nakon asistencije raspoloženog Nigerijca.

Ostali rezultati današnjih utakmica šesnaestine finala:

Bolton - Leeds  1:2
Bury - Hull 1:3
Crystal Palace - Stoke 1:0
Nottingham - Watford 0:1
Oxford Utd. - Blackburn 0:3
Portsmouth - Bournemouth 1:2
Reading - Walsall 4:0
Shrewsbury - Sheffield Wed. 3:2
WBA - Peterborough 2:2
Colchester - Tottenham 1:4

>>Veliki Gerrard dao nevjerojatan kompliment Slavenu Biliću i Hrvatskoj!

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:52 30.01.2016.

Ne voli konkurenciju u timu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije