OSVOJIO KUP KRALJA

Rakitić naslov proslavio uz suprugu i kćerku: Ponosan što sam dio Barcelone

Rakitić
Instagram
31.05.2015.
u 10:37

- Prvaci! Slavim sa svojim princezama. Ponosan sam što sam dio ovoga kluba. Vamos Barca - napisao je Rakitić na Instagramu.

Ivan Rakitić sinoć je s Barcelonom osvojio Kup kralja i postao tek treći Hrvat s tim naslovom. Pobjedu se proslavio uz suprugu Raquel i kćerku Altheu s kojima se, uz trofej, fotografirao nakon susreta.

- Prvaci! Slavim sa svojim princezama. Ponosan sam što sam dio ovoga kluba. Vamos Barca - napisao je Rakitić na Instagramu.

Podsjetimo, Kataloncima je to nakon osvojenog prvenstva drugi naslov ove godine. Ostala je još samo Liga prvaka. Žele li do trećeg naslova u berlinskom finalu će morati svladati Juventus.

>> Pogledajte kako su oba Ivana došla do trona: Rakitić i Perišić kraljevi kupova

 

Campeones.!!!😃❤️🏆 Celebrando con mis princesas.! Vamos a lo que queda.! Vamos Barça.!!! @raquel_mauri

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Komentara 2

JE
Jednakost
11:04 31.05.2015.

Cestitamo Ivane, jako lijep uspijeh. Ponosimo se s tobom. Da jos dodam, pored nogometnih uspijeha, vidimo da imas i preljepu obitelj. Mnogo srece i u buducnosti.

LU
lukateli1
17:22 31.05.2015.

Bravo Majstore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije