Ivan Rakitić:

Nastavljamo dalje, dolazi još jedan trofej vrlo brzo!

Ivan Rakitić
Foto: Press Association/PIXSELL
12.08.2015.
u 08:44

Raketa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s peharom, a trijumf je posvetio kćeri Altheji i supruzi Raquel

Nogometaši Barcelone pobijedili su Sevillu u Tbilisiju u Gruziji sa 5:4 nakon produžetaka i osvojili Uefin Superkup. Ivanu Rakitiću bio je to četvrti trofej s katalonskim klubom. Ujedno, sada se može pohvaliti kako je osvojio sve najvažnije europske trofeje – Ligu prvaka, Europsku ligu i Superkup.

Raketa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira s peharom, a trijumf je posvetio kćeri Altheji i supruzi Raquel.

– Idemo, još jedan! Skupa smo ovo proživjeli! Velika utakmica, čestitam Sevilli. Nastavljamo dalje, dolazi još jedan trofej vrlo brzo. Ovaj je za vas, moje princeze. Tata vas puno voli – napisao je Rakitić.

>>Grafika: Rakitić ofenzivan, odlično surađivao s Messijem

>>Ljepotica godine! Barcelona u 115. minuti zabila za pobjedu 5:4 protiv Seville!

Komentara 1

ED
Edomajka
09:14 12.08.2015.

Dobra mu je nova frizura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije