REALOV TABOR

James Rodriguez: U Madridu ćemo 'ubiti' Juventus

Juventus - Real
Reuters
06.05.2015.
u 09:36

- Nije samo Sergio Ramos loše odigrao nego čitava momčad. Gareth Bale je bio umoran. Jesam li zabrinut zbog nastupa Marcela i Carvajala? Nimalo. Rezultat nije dobar, ali nije ni tako loš - rekao je Ancelotti.

Real je sinoć u polufinalu Lige prvaka odigrao lošiju utakmicu i izgubio od Juventusa s 2:1. U kraljevskom klubu su svjesni da će u uzvratu na Santiago Bernabeu morati puno bolje žele li do finala.

- Utakmica za nas nije dobro počela. Izgubili smo strpljenje i nismo bili dobri - rekao je trener Carlo Ancelotti pa prokomentirao igru svojih nogometaša.

- Nije samo Sergio Ramos loše odigrao nego čitava momčad. Gareth Bale je bio umoran. Jesam li zabrinut zbog nastupa Marcela i Carvajala? Nimalo. Rezultat nije dobar, ali nije ni tako loš.

James Rodriguez je optimist.

- Juventus je imao puno sreće, ja sam pogodio gredu. U Madridu će nas navijači nositi do pobjede, a Juventus će se morati braniti. Moramo istrčati na teren i 'ubiti' ih.

Javier Hernandez Chicharito je dodao:

- Nisam sretan što smo izgubili, no dobro je što nam je za plasman u finale dovoljna pobjeda 1:0. Naučili smo nešto iz ovoga poraza, a to je da moramo biti strpljiviji i ne srljati.

>> Juventus golovima Morate i Teveza srušio Real, Ronaldo zabio za neizvjestan uzvrat

Komentara 9

DH
dalibor.hren
09:49 06.05.2015.

Pametni Ancelotti je stopera Ramosa gurnuo u vezu i sad ga kritizira!?

DI
Diosiario
13:48 06.05.2015.

Ovaj Rodrigez nema mjesta igrati za Sikovo, najveća Realova greška da prodaju Di Mariu i dovedu ovog smješnog čovječuljka koji nema pojma o noogmetu. I još na tom poslu izgube 25 milijuna eura. A onaj Čampa jučer što je prenosio, pa gdje više izvlače te likove?Zar zaista sportski komentatori u Hrvatskoj mogu biti regrutirani jedini i isključivo iz institucija za osobe s mentalnim poteškoćama?

A4
alfa 4c
11:31 06.05.2015.

Hoćete hoćete...kako da ne...Forza Juve!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije