ŠTO ĆE PAMIĆ REĆI?

Jo se ispričao zbog bacanja dresa: Pula mi je u srcu

Jo
Foto: Marijan Sušenj/Pixsell
31.03.2014.
u 12:54

- Ispričavam se svim navijačima Istre, svim ljudima, igračima, trenerima, upravi i predsjedniku kluba. Pula mi je u srcu... Muitas gracias - napisao je Jo u isprici.

Istrin Brazilac Jo nije najbolje primio odluku trenera Igora Pamića, koji ga je odlučio promijeniti u 42. minuti utakmice protiv Rijeke. Nakon izlaska s terena bacio je dres, a Pamić mu je poručio kako su Brazilcu zatvorena vrata svlačionice.

Dan nakon utakmice Jo se preko Facebooka odlučio ispričati i to tako da je u statusu nabrojao sve igrače, trenere, kao i čelnike kluba.

- Ispričavam se svim navijačima Istre, svim ljudima, igračima, trenerima, upravi i predsjedniku kluba. Pula mi je u srcu... Muitas gracias - napisao je Jo u isprici.

Hoće li nakon ovog Pamić promijeniti mišljenje i vratiti Joa u momčad tek treba vidjeti.

>> Jo bacio dres, Pamić poludio: Za njega su zatvorena vrata svlačionice!

Ključne riječi

Komentara 1

LI
Lisabon
14:04 31.03.2014.

E moj Jo,sreca da si igrac Istre,jer da si to napravio npr u Dinamu,krvi bi ti se novinari napili.Uz put ,naravno,i Mamiceve.Ali bi dozivio i veliku "srecu"jer bi o tebi Dasovic pisao panagirike preko 2 stranice,a sjetila bi te se i Romana Eibl,koja je vredjala Dinamo,Mamica i Biscana kad je ovaj udario taksistu,a danas ga velicaju jer puse u isti rog s njima i rusi Mamica.I da podsjetim te novinare sta su o Biscanu pisali kad je pobjegao iz Cateza s priprema repke.E,ali su to ocito bila druga vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije