NOVI UGOVOR

John Terry u Chelseaju ostaje do 2015. godine

John Terry
PA/Pixsell
13.05.2014.
u 20:35

John Terry u klubu sa Stamford Bridgea je od 1998. godine, a od trofeja koje je osvojio s klubom svakako treba izdvojiti Ligu prvaka, Europsku ligu te tri Premiershipa.

John Terry na ljeto je kao slobodan igrač mogao potpisati za bilo koji klub, međutim engleski branič odlučio je produžiti ugovor s Chelseajem na još jednu godinu.

33-godišnji branič u klubu sa Stamford Bridgea je od 1998. godine, a od trofeja koje je osvojio s klubom svakako treba izdvojiti Ligu prvaka, Europsku ligu te tri Premiershipa.

U 621 nastupu za Chelsea Terry je zabio 57 golova.

>> Rio Ferdinand napušta Manchester United!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije