Trener hvali, legenda upozorava

Klopp: Čuo sam svakakve priče o Lovrenu, ali meni je on odličan!

Jurgen Klopp i Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
20.11.2015.
u 11:50

- Ne želim prerano suditi, treba mi još dosta vremena da upoznam igrače. U siječnju ćemo imati priliku malo promijeniti stvari, ali još ćemo vidjeti na koji način.

Dejan Lovren trebao bi zaigrati od prve minute za Liverpool na teškom gostovanju protiv Manchester Cityja. Mamadou Sakho je ozlijeđen pa će ga zamijeniti hrvatski reprezentativac, a mnogi su skeptični zbog toga. No, jedan od njih nije i trener Jurgen Klopp, što je zapravo i najbitnije.

- S Dejanom neće biti apsolutno nikakvih problema. Ta dvojica (Škrtel i Lovren) su zdravi i sve je dobro. Lovren je napravio odličan posao otkako sam ja u Liverpoolu, rekao je Klopp i prisjetio se Lovrenova debija.

- Sjećam ga se u prvoj utakmici za redse, igrali su protiv Borussije koju sam ja tad vodio i on je bio fenomenalan. Poslije sam o njemu čuo dosta loših stvari, ali ja to nisam vidio. Od preuzimanja kluba radi dobro, izgleda vrlo jako i sve je u redu. Sve dok se Škrtel i Lovren osjećaju dobro na terenu, mi nemamo problema zbog ozljede Sakhoa.

Osvrnuo se i na transfere, no još uvijek ne zna koji su mu igrači potrebni, a koji nisu.

- Ne želim prerano suditi, treba mi još dosta vremena da upoznam igrače. U siječnju ćemo imati priliku malo promijeniti stvari, ali još ćemo vidjeti na koji način. 

I dok Klopp hvali Lovrena, skeptičan je legendarni stoper Liverpoola Jamie Carragher.

Krajnje je vrijeme da vidimo onog Lovrena iz Southamptona. Brendan Rodgers mu je davao prilike na početku sezone i mislim da je bio jako dobar protiv Arsenala. Onda je počeo kiksati, pogotovo u utakmici s West Hamom. To se može dogoditi ponekad, ali tim se potezima vraća na početak i pada u očima navijača. Vrijeme mu curi i mora napokon iskoristiti priliku.

>>Klopp odlučio vratiti legendu Liverpoola na Anfield

Komentara 6

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
11:54 20.11.2015.

I ja sam čuo raznorazne priče o Janezu Kramplu ali on je meni odličan!

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
13:52 20.11.2015.

Naravno da je fenomenalan kao i svi drugi hrvatski igrači... da nije tako ne bi bili učesnici svih svjetskih i evropskih prvenstava. Statistika sve govori ma šta mi mislili o tom !

BA
barkod
16:07 20.11.2015.

Konačno netko normalno razmišlja o Lovrenu i to njegov trener a ne razno razna piskarala kako u UK tako i šire. Ako je Hummels bio standardni stoper u Borusiji , Dortmund ( svaka čast onom prekrasnom golu protiv Francuske na SP-u) tada i Lovren može biti isto tako u ovakvom Liverpool-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije